Győr+
2017.05.02. 09:31

Belevaló bulit nyomott a TNT a győri majálison – fotók

Igaz, hogy ma már a munka vár mindenkire, azonban jó egy kicsit felidézni a tegnapi majális hangulatát. Például a TNT koncertét, ahol Ákos és Inti mutatta meg, hogy az egykori nagy slágereik még most is ugyanolyan nagyot szólnak.

Az idei majális is igencsak színesre sikerült, rengetegen választották szórakozásul tegnap a Kiskút ligeti helyszínt. Erről már született összeállításunk, s most Beledi Márta fotóival egy kicsit a TNT koncert hangulatába is belepillanthatnak.

Ákos és Inti győri srácok, akik városukból indultak el hódító útjukra, s 1997-ben már övét volt az év leghallgatottabb dala: a Titkos üzentet. De sorolhatnánk még sokáig a nagy-nagy slágereket: Bakancsdal, Rendőrnő, Tiltott perc, Bolond aki sír egy lány után, Kicsi gesztenye, Nem jön álom a szememre…

Dobrády Ákos, zeneszerzőként is nagy sikert futott be

S bár a TNT 2005-ben feloszlott, a fiúk egy-egy közös koncert erejéig még színpadra állnak. Ahogy tették ezt tegnap este is, remek hangulatot varázsolva a majálisra.

A feloszlás után Inti is szólókarrierbe kezdett

Aki ott volt, élvezte: együtt énekelt az előadókkal, tapsoltak és egy kicsit elengedték a mindennapi problémákat. Mi most annyit tudunk tenni, hogy fotókkal egy kicsit visszaadjuk a hangulatot. Tartsanak velünk!

Fotó: Beledi Márta