Győr+
2017.05.05. 15:03

˝Töltse ki a kérdőívet, akinek fontos a nemzeti függetlenség˝

Ezekben a napokban érkeznek a postaládákba a kormány által küldött nemzeti konzultációs kérdőívek. Erről nyilatkozott hetilapunknak Kara Ákos és Simon Róbert Balázs győri országgyűlési képviselő.

– Arra kérünk mindenkit, akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját, hogy töltse ki a kérdőívet és ezzel támogassa a magyar kormány küzdelmét – mondták el elöljáróban.

– Az Állítsuk meg Brüsszelt! címmel indított nemzeti konzultációban hat kérdést teszünk fel. Mindegyik kérdés tulajdonképpen a nemzeti függetlenségről és a nemzeti szuverenitásról szól – fogalmazott Kara Ákos.

– Az első kérdés a rezsicsökkentést érinti. Brüsszel a hatósági energiaárak eltörlésével gyakorlatilag a rezsicsökkentés eltörlésére készül, ez a multiknak kedvezne és a magyar családok rezsidíjai így ismét az egekbe emelkednének. „A napokban napvilágot látott európai bizottsági érvelés hamis. Nem igaz, hogy a szabadverseny olcsóbb rezsidíjakat hoz. Meg kell védenünk tehát a rezsicsökkentést! – nyilatkozta Simon Róbert Balázs.

A második kérdés a bevándorláspolitikáról szól. Brüsszel ez év közepére ki akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát, arra akar kényszeríteni, hogy bontsuk le a fizikai és a jogi határzárat, és engedjük be a migránsokat. Nagyon fontos az emberek támogatása, hogy szembe tudjunk szállni Brüsszellel és a bevándorláspárti erőkkel” – hangsúlyozták.

A további kérdések azokról a migránspárti, külföldről pénzelt szervezetekről szólnak, akik segítik a tömeges illegális bevándorlást és még pénzt is keresnek rajta, ezért a tüntetésekkel és a sorozatos támadásokkal megpróbálnak nyomást gyakorolni a magyar bevándorláspolitikára.

– Brüsszel és a magyar ellenzék meg akarja nyitni a határokat, hogy újra százezer számra jöhessenek a gazdasági bevándorlók. A magyar emberek túlnyomó többsége ezt nem akarja. 3.360.000 ember szavazott egyhangúan a kényszerbetelepítés ellen. A mostani nemzeti konzultáció ezt a népszavazási eredményt erősíti meg” – fogalmazott Kara Ákos és Simon Róbert Balázs.