Győr+
2017.05.07. 17:08

Geri szerint meglesz a BL győzelem! – okkal bizakodó a fanatikus ETO szurkoló

Tegnap bejött amit Rácz Gergő mondott: a Győri Audi ETO kemény meccsen, de magabiztosan győzött, így ma a BL elsőségért játszhat a Vardar Skopjéval. A törzsszurkoló szerint meglesz az arany, de fel kell kötnie a lányoknak a rövidnadrágot.

– A tegnapi elődöntő a csapatból szerintem maximum ötven százalékot vett ki, de mára már mindenki helyrerázódott – kezdte a szurkolók és a csapat körében is ismert és szeretett Rácz Gergő. – Persze fáradtabbak lesznek, a tét is még nagyobb, de nem hiszem, hogy probléma lesz. Főleg ha úgy játszanak ahogy tegnap, na meg csapatként összefogva küzdenek, akkor meg kell lennie a győzelemnek!

Geri a tegnapi mérkőzésen

Geri szerint a mostani csapat nagyon nagy erőssége Yvette Broch, a tegnap is megmutatta világklasszisát. Ám az egész ETO-t dicséret illeti, hiszen egységesen és eredményesen támadtak, stabilan védekeztek. Ugyanezt várja a mai meccstől is a vezérszurkoló, s kiemelte még, hogy a Vardar ellen is nagyon nagy szükség lenne a kiemelkedő kapusteljesítményre.

Niki és Geri Már a helyszínen

Görbicz és Broch játéka szerintem ma is nagyon fontos lesz, sok minden múlhat rajtuk. Ha ők most is hátukon viszik a csapatot, a többiek is zseniálisat nyújtanak majd. Ha nyer az ETO, akkor nagyon nagy buli lesz Győrben. Iszonyatosan nagy ünneplést tartunk akkor majd ott is!  Na meg iszunk is egy kicsit a lányok egészségére, mondjuk egy-két finom pálinkát…

Ezek után mit lehetne mást hozzátenni, mint Hajrá ETO, hajrá Győr!

 

Az önkormányzat szervezésében a Dunakapu téren még mindig áll a kivetítő, így aki nem a helyszínen szurkolja végig a döntőt, annak ideális hely lehet a a Belváros szíve a közös szurkolásra!

Fotó: Facebook