Győr+
2017.05.08. 21:14

Fantasztikus születésnapi ajándékot kapott a lányoktól a vezérszurkoló

Rácz Gergő végig a Győr+ Online segítségére volt a Final Four alatt, s tegnap este az Aranycsapat köszöntésénél is találkoztunk vele. Kiderült, a lányok épp a születésnapja előtt egy nappal nyerték el a BL kupát. Ennél szebb ajándékot aligha kaphatott volna a fanatikus szurkoló.

Geri állandó „meccstársával” Nikivel sietett haza Budapestről, hogy ott lehessen a Dunakapu téren, amikor megérkezik a Győri Audi ETO KC lányait szállító Aranybusz és hogy együtt ünnepelhesse a fantasztikus győzelmet a többi szurkolóval.

– Fantasztikus születésnapi ajándékot kaptam a lányoktól! Egy harmadik BL győzelemnél többet nem is lehetne kívánni. Köszönöm nekik, hogy megajándékozta ezzel az élménnyel, egy nappal a szülinapom előtt – mondta el Geri érdeklődésünkre, s ha márt faggattuk, a döntőről is kérdeztük: – Életemben nem izgultam még végig ennyire a meccset, főleg az utolsó tíz percet, az fenomenális volt. Aztán jött a megkönnyebbülés és az öröm, hogy meglett a harmadik kupa. Őszintén mondom, meg is könnyeztem. Még így hétfőn is a hatása alatt vagyok. A döntőnek, a győri közös ünneplésnek. A közös éneklés, a pezsgőzés mind-mind nagyon szép emlékek maradnak. Éjjel kettőkor értem haza…

A győzelem pillanata könnyeket csalt a fanatikus szurkoló szemébe…

S ahogy arra már a lányok is többször kitértek: a bajnokságnak még nincs vége! További négy mérkőzés vár még a Győri Audi ETO KC-re, ahová szeretettel hívják és várják a szurkolókat. Naná, hogy Geri is ott lesz!

– A BL után jó lenne a magyar bajnokságot is megnyerni! Megy tovább az idény, május 12-én a Dunaújváros ellen mutathatja meg a csapat megint. Ott leszünk! Hajrá ETO, hajrá Győr!

Fotó: Marcali Gábor, Rácz Niki