Győr+
2017.05.21. 20:56

Ismét kupagyőztes lett a Ménfőcsanak!

A megyei első osztályban vitézkedő WHB Ménfőcsanak ESK nemrég az Amatőr Magyar Kupát szerezte meg, ma pedig a megyei kupát is magasba emelhette. Külön büszkeség, hogy ismét munkatársunkkal a kapuban!

A Keglovich László Megyei Kupa Döntőjét ma délután 15 órakor tartották Győrben, az ETO stadionban. A WHB Menfőcsanak ESK és az Öttevény TC feszült egymásnak a zöld gyepen, a meglehetősen szeles, de hőmérsékletre kellemes vasárnap délutánon.

A sok egyéni párharcot, így küzdelmes játékot hozó mérkőzésen a gólra a 62. percig kellett várni, amikor is a Ménfőcsanak szerzett vezetést Papp Richárd révén. Az Öttevény próbált egyenlíteni, a Ménfőcsanak próbálta bebiztosítani a győzelmet, de végül ez az egy gól döntötte el a kupa sorsát.

A Győr+ Média számára külön öröm és büszkeség, hogy a ménfőcsanaki csapat kapuját ismét munkatársunk, a Győr+ TV szerkesztője Ficsór Dávid védte, végig az egész mérkőzés során. Dávid ismét magabiztos teljesítménnyel segítette győzelemhez csapatát.

Ficsór Dávid kapus, a Győr+ Média munkatársa és az újabb kupa

– Erőn felül teljesített a csapat ebben a szezonban – kezdte a friss kupagyőztes kapus a gyorplusz.hu-nak. – Rengeteg meccset játszottunk, minden sorozatban ahol elindultunk a maximális mérkőzésszámon léptünk pályára. Kis túlzással már olyan ritmusban voltak az összecsapások, mint a Premier League-ben szokás. Ezen a héten például három 90 percen vagyunk túl, csütörtökön még a Rajkát vertük meg, most meg kupadöntőn az Öttevényt kellett legyőznünk. Fáradtan, de erőn felül, masszívan, egységesen játszottunk, a küzdeni tudás most is látszott mindenkin. Kemény összecsapás volt, de szerintem végig uraltuk a meccset, nem forgott veszélyben a győzelmünk! Köszönet jár mindenkinek, az egész társaságnak, úgy gondolom mindannyian megdolgozunk a sikerekért és a kupákért, Meg persze köszönjük a szurkolóink szeretetét is! – zárta Ficsór Dávid, akinek most már tényleg kijár a pihenést, hiszen holnap már mint a Győr+ TV szerkesztője indul Rómába, hogy ott legyen, amikor útjára indul az EYOF láng, amely szerdán érkezik meg Győrbe.

Amikor a Ménfőcsanak megszerezte az Amatőr Magyar Kupát…

HAK