Győr+
2017.06.11. 15:38

Kossuth-díjas művész vendégeskedett Győrben

A Hangraforgó klub vendége volt nemrég Tolcsvay Béla énekmondó, Kossuth-díjas zeneszerző és előadóművész. A "Szép szerelmem , Magyarország- égigérő dalok múltunkról, jelenünkről" címet viselő műsor nagy közönséget vonzott. Az érdeklődők teljesen megtöltötték a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér előadótermét.

 

Tolcsvay Béla pályafutása a Tolcsvay testvérek nevével fémjelzett Tolcsvay-trió megalakulásától datálható. Jelentős sikerük volt az 1968-as táncdalfesztivál megnyerése. A műsorban rendkívül szuggesztíven , sok-sok humorral fűszerezve beszélt a pályafutásáról, annak jelentősebb állomásairól. Természetes humora,közvetlensége magával ragadta a közönséget. Ezek után már nem volt meglepő az együtt éneklés kitűnő hangulata. A program végén a publikum szűnni nem akaró vastapssal köszöntötte a kiváló előadóművészt.

Bögi Tamás fotói a képre kattintva is elérhetők!

Az est folyamán remek hangulatot varázsolt a Hangraforgó együttessel, F. Sipos Beával és Faggyas Lászlóval való közös zenélés. A két kiváló zenész remekül szórakoztatta a közönséget a Kossut-díjas művésszel együtt.

Remek program volt, méltó lezárása a Hangraforgó klub egész évi tartalmas műsorának – számolt be a programról a gyorplusz.hu-nak Bögi Tamás.