Győr+
2017.06.13. 13:19

Győrben hetvenkedik Charlie

Két és fél órás "életút" koncerttel ünnepi 70. születésnapját Horváth Charlie a győri Audi Arénában – jelentették be kedden sajtótájékoztatón a szervezők.

 

Október 28-a piros betűs ünnep Charlie életében – ezen a napon született. 70. születésnapját egy nagyszabású koncerttel ünnepli, melyen fellép Tátra Tibor és Tóth Vera, valamint felcsendülnek az igazi Tátrai Band slágerek az erre az alkalomra kibővült kilencfős zenekarral.

Szarva András a koncert szervezője elmondta, az est látványvilágát tekintve is különleges lesz. Egy 16 méter széles színpadon 13 ledfal és 5 óriáskivetítő teszi még emlékezetesebbé az ünnepi eseményt.

A Tátrai Band egyik leghíresebb slágere a New York, New York, ezért a jegyvásárlók között kisorsolnak egy New York-i repülőutat. Valamint a G (bal) Z (bal) és a J (jobb) szektorba jegyet vásárlók ajándék Charlie – Ami soul az szól című életrajzi könyvét és CD-jét kapják ajándékba.

Fekete Dávid alpolgármester emlékeztetett, az Audi Aréna a nagyszabású sportesemények mellett alkalmas színvonalas könnyű- és komolyzenei koncertek, előadások megtartására. Ilyen lesz a Charlie est is, ahol több ezren ünnepelhetik együtt a zenész születésnapját.

Charlie magáról annyit árult el, hogy 18 éves kora óta a zene a mindene, több formációban, rengeteg albummal és koncerttel a háta mögött olyan zenei pályafutást tudhat magáénak, amely szinte egyedülálló hazánkban. Otthon van a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky világában is.

A győri koncerten megelevenedik a zenész életútja, olyan ikonikus dalok csendülnek fel mint a „Könnyű álmot hozzon az éj” vagy a „Jég dupla viszkivel.”

A siker közös – vallja,  hiszen együtt hoznak létre egy produkciót, a szövegíró, a zeneszerző és az előadó, Nagyon boldog, mert zeneileg rendben van, összesen 37 lemezt készítettt, több mint 500 dala van és Magyarország legjobb zenészeivel dolgozhat

Charlie azt ígéri, ez nem egy egyszerű koncert lesz, „látványos lesz, odatesszük magunkat, úgyhogy jó buli lesz!”

Földvári Gabriella
Fotó: O. Jakócs Péter