Győr+
2017.06.20. 11:18

Ismét Győrbe került a diákolimpia serlege

A megyei után az országos döntőt is megnyerték a győri fiatalok a labdarúgó diákolimpián.

A 2016-2017-es tanév középiskolai megyei labdarúgó diákolimpiát Győr-Moson-Sopron megyében hat csapat részvételével rendezték, melyet a Győri Műszaki SZC. Hild József Építőipari Szakgimnáziuma nyert, így ők képviselhették megyénket az országos döntőben. A Vépen rendezett tornára az egész országból 20 csapat jutott. Az első napot veretlenül, négy győzelemmel zárták a győriek, másnap a nyolcad döntőben kezdték meg a küzdelmeket, egyre erősebb ellenfelekkel szemben. A döntőt a házigazda megyét képviselő, Szentgotthárd ellen játszotta a győri csapat, ahol a rendes játékidőben 0:0, majd büntetőkkel, a kapus, Németh Balázs hatalmas bravúrját követően 6:5-re nyertek.

A döntőben aratott győzelemmel a vándorserleg ismét Győrbe került. Tavaly a győri Lukács iskola csapata vívta ki ezt az elismerést.

 

 

A győztes csapat tagjai: Bugovics Bence, Csillag Máté, Dékány Dávid, Kuller Ádám, Modrovits István, Németh Balázs, Pintér Bence, Rozmán Gábor, Stecina Marcell, Szalai Zoltán. A csapat edzője Bartalis Katalin testnevelő tanár. Az országos döntőn a munkáját Bognár János testnevelő tanár segítette