Győr+
2017.06.27. 12:26

Kabát Péter marad Győrben!

A rutinos játékos az NBII-ben is maradt a csapattal. Rutinja sokat segíthet a Győri ETO FC-nek. Szatmári is csatlakozott a kerethez, s még további változások is várhatók.

Az ETO-ról a rangado.hu közölt cikkel, ahol részletesen foglalkoznak azzal is, hogy az ETO a felkészülés további részét végig Győrben tölti, mert minden körülmény adott a munkához.  Az NB II-es újonc ETO FC Győrnél a múlt héten kétnapos felmérésen vettek részt a keret tagjai.

– Az eredmények tükrében nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a szakmai stábunk jó munkát végzett az elmúlt idényben – értékeli a helyzetet Soós Imre, az ETO sportigazgatója. – A bajnoki szünet után jó állapotban tértek vissza a játékosok, erre építve lehetett megkezdeni a felkészülést a következő idényre.

A nyáron szerződtetett játékosok közül a szlovákiai magyarok, valamint Rokszin is Győrben kezdték meg a munkát, míg Erdélyit és Bagit volt klubjuk még nem engedte el, ugyanis június 30-ig tart a korábbi kontraktusuk.

– A tavalyi keretünkből elengedtük Kunsági Rolandot – ezúton is köszönjük, amit az ETO-ért tett –, Rácz Ferenc visszatért Mezőkövesdre és távozik Varga Róbert is. Kabát Péter jövőre is az ETO-ban futballozik. Kapusposztra leigazoltuk Szatmári Zoltánt Komáromból. Ő megfelelő rutinnal rendelkezik, hiszen korábban az élvonalban is védett. A keret nem teljesen kész, még lehetnek további változások – említette Soós Imre.

A 38 éves Szatmári az MTK és a Siófok színeiben 44-szer játszott az NB I-ben.

A teljes cikk ITT olvasható!