Győr+
2017.07.05. 08:15

Új burkolatokat kapnak győri óvodák és iskolák

Közel 40 győri iskolai tanterem és óvodai csoportszoba újul meg a közeljövőben a Graboplast felajánlásának köszönhetően.

 

A győri központú Graboplast hosszú ideje, rendszeresen támogat óvodákat, iskolákat, egészségügyi intézményeket saját fejlesztésű speciális homogén padlóburkolataival. A vállalat mostani felajánlásának köszönhetően közel 40 győri iskolai tanterem, óvodai csoportszoba, valamint közösségi terek padlóburkolata újul meg.

A régi, elhasználódott burkolatok helyére, a közintézményekbe olyan nagy kopásállóságú, speciális homogénpadló kerül a nyár folyamán, melyet a Graboplast másfél éve megnyitott új tatabányai gyárában állít elő.

Szilbekné Cseh Györgyi, a győri Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatónője a támogatás kapcsán kiemelte, hogy nagyon örül a támogatásnak és rendkívül hálás a felajánlásért a Graboplastnak, hiszen a gyár segítségével az iskola hat tantermének és egy fejlesztő szobájának a padlóját tudják felújítani. Mint elmondta, ezekben a helyiségekben 30-40 éves kopott és elhasználódott burkolatot cserélnek le.

A Graboplast a jövőben is tervezi óvodák és iskolák felújításának a támogatását.