Győr+
2017.09.20. 11:38

Győri buszos programok

Szerdán felfedezhetjük Győrt egy Ikarus 630-as kabrióval! Idén újdonságként Győrbe érkezett a BKV Zrt.  nosztalgiajárműve az Európai Mobilitási Hét alkalmából.

Az ÉNYKK Zrt. idén is számos érdekes programmal várja városunkban a közösségi közlekedés iránt érdeklődőket szeptember 16 és 22 között.

Az Ikarus 630-as kabrió szerdán Győr legforgalmasabb és legszebb autóbusz-vonalain próbálható ki. A tervezett részletes menetrend itt olvasható ((a forgalom és az időjárás függvényében a változás jogát fenntartjuk). Fotósunk a busz társaság telephelyről induláskor készítette a képeket.

Várhatóan 15.15 és 15.25 óra között a Révai Miklós utcában az Ikarus 630 és az Ikarus 55 típusú nosztalgiabuszok egymás mellett fotózhatók lesznek!

„Utazás a több mint 60 éves faros busszal”  szeptember 22-én pénteken 14.00 és 16.30 óra között, tervezett menetrend itt.

Ikarus 55 típusú nosztalgiajárművel is indítanak díjmentesen igénybe vehető nosztalgiajáratokat, ebben az évben a Belváros és a József Attila lakótelep között. Az autóbuszra csak a „Városháza” és a „Zöld utca, Soproni út” (buszforduló) megállóhelyeken lehet fel- illetve leszállni.

 

Teleplátogatás az ÉNYKK Zrt. Ipar utcai telephelyén – nosztalgiabusszal!  Az Ipar utcai forgalomirányító központ és műszaki bázis megtekintése előre regisztrált érdeklődők számára lehetséges szeptember 22-én, péntek 16.30 és 19.00 óra között.

A részvétel feltétele az előzetes regisztráció! A jelentkezésekről néhány napon belül visszaigazolást küldünk, a turnusok pontos időpontjáról pedig legkésőbb szeptember 21-ig adunk tájékoztatást a jelentkezéskor megadott elérhetőségen.

 

 

A teleplátogatás résztvevőit várhatóan a korábbi évekhez hasonlóan, Ikarus 55 típusú („faros”) nosztalgia-autóbuszunkkal szállítjuk a városközpontból a Ipar utcai telephelyre, illetve vissza.

Figyelem! Regisztrálni csak a teleplátogatáshoz szükséges! A teleplátogatást megelőzően a nosztalgiajáratokon való utazáshoz előzetes regisztrációra nincs szükség, az nosztalgiajáratokon – az autóbusz férőhely-kapacitásának határáig – bárki utazhat!

„Próbálja ki a közösségi közlekedést!”

Menetjegyváltás nélküli utazási lehetőség egy napig Győr valamennyi helyi autóbuszjáratán szeptember 22-én (pénteken) üzemkezdettől üzemzárásig!

Részletek itt.

 

Fotó: Marcali Gábor