Győr+
2017.09.27. 09:47

Nézze meg az épülő Mosoni-Duna-hidat!

Ismét nyílt látogatói nap keretében nézhetjük meg az épülő Mosoni-Duna-hidat szeptember 30-án, szombaton 9 -14 óráig.

Még péntekig, szeptember 29-én délig lehet jelentkezni a következő nyilvános látogatónapra. A híd elemeinek összeszerelése már az utolsó fázisában van. Felkerültek a szerkezetre a merevítő kábelek és a betolási előkészületek is jól haladnak. A bal oldali ártéri híd pályalemezére rákerült az aszfalt burkolat és a csatlakozó úttal való összekötés is hamarosan megtörténik.

Jelentkezés:

Az érkező látogatókból a látogatást vezetők csoportokat alakítanak ki, és ezeknek a csoportoknak ismertetik az építési technológiát és a kivitelezést. A vezetés – várhatóan – két óránkénti gyakorisággal fog indulni.

Az egyéni látogatáshoz – a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében – szintén szükséges a “jelentkező” email küldése.

A látogatással kapcsolatos egyéb kérdésben a [email protected] email címen illetve a facebook oldalon kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.

A jelentkezés akkor vehető befejezettnek, ha a látogatóközpontból kapott választ visszaigazolták. Addig csak feltételes jelentkezésnek számít és túljelentkezés esetén törlésre kerül. A látogatóközpont látogatása díjmentes! A látogatói korhatár szülői felügyelet mellett min. 10 éves kor.

A látogatás során a látogatók az építési területre nem mehetnek be, csak az elkerített látogatói részen tartózkodhatnak. A ruházatnak – a balesetek elkerülése érdekében – zártnak kell lenni és a lábbelinek is. (Szandál, nyári papucs, saru vagy hasonló nem!)

Akinek van láthatósági mellénye az lehetőleg hozza magával, munkavédelmi sisakot a látogatás idejére a szervezők biztosítanak. Nagy meleg esetén a védőitalt a látogatóknak maguknak kell biztosítani, a látogató központ területén nincs vásárlásra lehetőség.