Győr+
2017.09.30. 09:00

Motoros vesztette életét a 83-ason

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött szombaton reggel.

Frissítve

A helyszíni szemle adatai alapján egy 40 éves férfi motorkerékpárral közlekedett Tét irányából Győr felé a 83-as számú főúton. A 64-es kilométerszelvénynél – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött egy főútra kanyaradó személygépkocsival.

A közlekedési baleset során a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette.

Az érintett útszakaszon mindkét irányban zavartalanul haladhat a forgalom.

Korábban írtuk

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szeptember 30-án 8 óra körül a 83-as számú főúton a 64-es kilométerszelvénynél. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze.

A közlekedési baleset során a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a közlekedési balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat mindkét irányban Győr-Ménfőcsanak irányába terelik.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a gépjárművezetők fokozott odafigyeléssel közlekedjenek az érintett útszakaszon – közölte a rendőrség a hivatalos oldalán.

 

police.hu