Győr+
2017.10.04. 14:47

Októberi Randevú

Október 10-én újra lesz Villám Randi a Rómer-házban..

A júniusi, nagy népszerűségnek örvendő rendezvény visszaigazolta azt, hogy a már dolgozó, fiatal párkeresőknek, illetve az elvált „újrakezdőknek” is igényük van egy olyan programra, helyre, ahol személyesen ismerkedhetnek. Az októberi program tervezésekor a nyári program tapasztalatait, a kapott visszajelzéseket is felhasználták a szervezők, hogy a párkeresők még kellemesebben érezzék magukat az eseményen.

A Villám Randi közismert forgatókönyve szerint egy csoportban hét nő és hét férfi hét-hét percig beszélgethetnek egymással kettesben, úgy, hogy a férfiak közben helyet cserélnek. Párhuzamosan három csoportban folyik majd így az ismerkedés, ezt követően pedig egy rövid, fél órás játék nyújt alkalmat arra, hogy a különböző csoportok tagjai is közelebb kerülhessenek egymáshoz.

A program október 10-én este fél 7-kor indul, helyszíni regisztrációval, majd egy koccintás után 19 órakor megkezdődik az érdemi része, mely előre láthatólag 20:30-ig tart. A résztvevők megtudhatják, hogy kivel alakult ki kölcsönös szimpátia, majd minden haladhat a maga útján. Az Októberi Randevún való részvétel ingyenes, de előzetesen regisztrálni kell a Légy ott! projekt facebook oldalán található linken, a [email protected] email címen, vagy a +36 30 622 1449-es telefonon.

Az Októberi Randevú a Győriek Egészségéért Közhasznú Egyesület Légy ott! projektje keretében valósul meg, és a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum „Múzeumok Őszi Fesztiválja” programsorozatának része.