Győr+
2017.10.22. 17:19

Esti Egyenleg: egy koncert, ahol tiétek a főszerep!

Hogyan is lehetne jobban a nagyérdemű kedvében járni, mint egy estével, ahol sorra a közönség által kért dalok csendülnek fel? Jön a "Ti kedvenceitek", vagyis "Önök kérték" Esti Egyenleg módra, mi pedig Darnói Norbertet, a frontembert faggattuk a részletekről.

A zenekar vezetője elárulta, hogy már nagyon készülnek az október 27-i koncertre, ami a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban lesz, a megszokott, nem egyetemistákból álló közönséggel. Mint kiderült, már az elejétől kezdve a helyszínen próbálhatnak, ez pedig igencsak megkönnyíti a héttagú banda dolgát, akikhez jövő héten három vendégzenész is csatlakozik: egy szaxofonos, egy trombitás és egy énekes, akikkel kiegészülve gondoskodnak majd a jó hangulatról péntek este.

Bár a számlistát ezúttal nem ők, hanem a rajongók állították össze, Norbert kiemelte: így még nagyobb öröm lesz számukra a zenélés, hiszen mindig is az volt a céljuk, hogy adjanak valamit az embereknek, és kedvenc dalaiktól többet talán nem is adhatnának. A frontembert arról is kérdeztük, hogyan alakul majd ez a bizonyos lista.

Többek között ez is elhangzik majd!

Megtudtuk, hogy a harminc fölötti dalok több mint fele még soha nem hangzott el egy Esti Egyenleg koncerten sem, tehát lesznek meglepetések! Akitől biztosan csendülnek fel slágerek: Pink Floyd, Robbie Williams, Depeche Mode, Dire Straits, Bryan Adams, Moby, Gloria Gaynor, AC/DC, Kool amp; The Gang, Duran Duran és P!nk.

Ez az örök klasszikus sem hiányozhat!

Az estét pedig még különlegesebbé teszi majd a személyesség, ugyanis minden dal előtt bemondják, ki kérte, kit ajándékoznak meg azzal, hogy eljátsszák neki kedvencét.

Aki ott lesz, ezt a számot is hallhatja!

Lesznek kicsit átvariált, saját képükre formált szerzemények, de duettekkel is készülnek nektek. Már csak rajtatok áll, hogy jól érezzétek magatokat!

Várnak mindenkit szeretettel október 27-én, pénteken este 20:00 órától a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban! Jegyek a helyszínen, a koncert előtt kaphatók!

 

Bodrogi Sára