Győr+
2017.10.25. 11:34

Tizenöten tettek elsőtiszti fogadalmat

Elsőtiszti kinevezéseket, valamint kerek születésnapra szóló miniszteri és főigazgatói emléktárgyakat adott át október huszonnegyedikén a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon a szervezet vezetője.

Megyénkből Németh Balázs tűzoltó zászlós a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági osztályán, Pék Bernadett tűzoltó őrmester pedig a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeldeltség hatósági osztályán immár főhadnagyként folytatja munkáját.

A kinevezési okmányokat dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató adta át az elsőtiszteknek, akik ezt követően fogadalmat tettek, az eskü szövegt Németh Balázs tűzoltó főhadnagy olvasta elő.

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató a kinevezések és a születésnapi ajándékok átadását követően elsőként az elsőtiszteknek gratulált. Mint fogalmazott, reméli, hogy az eskütétel napjára egész hivatásuk során emlékezni fognak. Góra Zoltán hozzátette: sok tenni- és tanulnivaló vár még az újonnan fogadalmat tett tisztekre, ebben számíthatnak a megyei katasztrófavédelmi igazgatók támogatására.

 

 

gyor.katasztrofavedelem.hu
Fotó: Jóri András – BM OKF