Győr+
2017.11.03. 08:23

Hat éves a Győr+ Rádió, kedves hallgatóinkkal együtt ünnepeltünk

Hat éves a Győr+ Rádió! Ebből a jeles alkalomból a rádió munkatársai lepik meg ajándékokkal a hallgatókat. Ezért cserébe csak egy történetet kérünk…

Hat év hosszú idő – ez idő alatt sok minden történik a városban és a városban élőkkel egyaránt. A Győr+ Rádió ma a Torta és Karamell by Lengyel József jóvoltából finomságokkal lepi meg a hallgatókat. Ezért cserébe csak egy jó sztorit és egy dalt kérünk a rádió 06/96-777-777-es számán.

A torták már a rádió székházában várják a nyerteseket

Minden órában gazdára talál egy finomság. A szerencsés telefonáló emellett egy páros mozijeggyel gazdagodik – hogy ki a nyertes, azt a műsorvezetők döntik el.

A nap végén az összes telefonáló között egy wellness hétvégét sorsolunk ki a Diamant Hotel jóvoltából, ami mellé egy Rapülők páros koncertjegy is párosul.

A rádió munkatársainak élményeiről ebben a cikkben olvashat.

Köszönjük, hogy velünk voltatok a születésnapunkon is!

17:20

A stúdióban újra összegyűltek kedvenc műsorvezetőink, hiszen már csak egy dolog maradt hátra a Győr Plusz Rádió szülinapi játékának megkoronázásaként: a fődíj kisorsolása. A Facebook-oldalunkon élő videóban is nyomon követhetik a kedves hallgatóink, hogyan zárul a játékunk. Simon Panka főszerkesztő kapta a lehetőséget, hogy egy Győr Plusz Rádiós bögréből kihúzza a nyertest: Sándort. Kaszás Kornélt pedig az a megtiszteltetés érte, hogy közölhette Sándorral, a története fődíjat ért. Sándor sztorija egyébként a 2013. március 14-i hóhelyzettel kapcsolatos, amikor a rendkívüli időjárási viszonyok miatt rengetegen akadtak el az utakon  – a Győr Plusz Rádió igyekezett mindenkinek a segítségére lenni, Sándornak is sokat segítettünk. Nagyon gratulálunk a főnyereményhez!

Mindenkinek köszönjük, aki a születésnapunkon minket hallgatott, velünk játszott és ünnepelt! Nekünk van a legjobb hallgatóságunk, és büszkén jelenthetjük ki: mi vagyunk a város hangja.

17:12

A fődíj előtt már csak egyetlen egy hallgatónknak van esélye, hogy tortával édesítse napját. A telefon utoljára csöng ki, aki felveszi, az pedig nem más, mint a kis Panka, aki történetét már hallottuk ma. Gratulálunk a nyereményhez!

A legfiatalabb nyertesünk is megérkezett a tortáért

16:13

Minden hallgatónk valamiért különleges, ezért örülünk, hogy szülinapi játékunk alkalmával ennyi lehetőségünk van találkozni nyerteseinkkel. Többek között a legfiatalabbal is, a mindössze pár hónapos Nórával, aki bearanyozta a napunkat.

15:04

Nem sokkal múlt három óra, újra hallhatjuk, ahogy a telefon kicsöng, majd azt, ahogy egy ujjongó gyermek örül a nyerő szériájának. Peti egy médiatáboros történettel hívott fel minket, Orosz Sanyihoz kötődtek a Győr Pluszos élményei, de most már biztos, hogy a rádió hatodik születésnapjára is boldogan fog visszagondolni. Gratulálunk, reméljük, még sokat játszunk együtt!

Köszönjük a csodálatos rajzot Hannának!

14:01

Megérkezett a stúdiónkba Hanna és nagymamája, akik szintén azért jöttek, hogy átvegyék nyereményüket. Kedves kis hallgatónktól, Hannától azonban kaptunk egy különleges születésnapi ajándékot is, pontosabban Orosz Sanyi, hiszen Hanna rajzzal kedveskedett neki. Ezután újra sorsolás következett, Patrícia az, akit még biztos, hogy látunk ma a székházban, és aki egy tortával és páros mozijeggyel térhet haza, miután eljött hozzánk.

A mikrofonnál Kaszás Kornél

13:05

Rengeteg szép és jó sztorink volt az előző órában is, így hát itt az ideje, hogy újabb torta találjon gazdára! Ezúttal Kaszás Kornél műsorvezetőnkben bízhatnak a hallgatók, ugyanis ő sorsol, de előbb még mesél nekünk. Még pedig azt, hogy magára öltötte ünnepi kalapját, ugyanis november 9-én lesz öt éve, hogy itt van a Győr Plusznál, így dupla szülinapot ünnepel. Szerintünk ez a sztori is megérne egy tortát, de elég is a szóból, inkább tárcsáz. Kicsöng, és reménykedik, hogy a vonal túloldalán megszólal a nyertes. Kis szünet után jön a hang: „Szervusz Győr Plusz” – szól bele a telefonba az újabb szerencsés nyertesünk, András, akinek tortát ért a története. Kettő óráig őt is várjuk szeretettel a Győr+ Média székházába.

Sorra érkeznek nyerteseink a stúdióba

12:08

Bár a nyereményekért érkező hallgatók elvarázsolnak minket, azért nem feledkeztünk meg a többi hallgatóról sem, akik még szeretnének esélyt kapni arra, hogy hazavigyenek egy tortát és egy páros mozijegyet. Ezúttal Marika néni napját dobták fel műsorvezetőink, aki unokájával várta otthon, hogy megcsörrenjen a telefon. A szerencse és egy torta is az övé, gratulálunk! Hamarosan találkozunk a stúdióban, ahol átveheti a nyereményt, és közös fotót is készítünk!

Bajzát Zsuzsira felkerült a fekete angyalszárny, Orosz Sanyi erre ollót ragadott

11:41

A stúdióban egyre fokozódik a hangulat, egyik műsorvezetőnkre, Bajzát Zsuzsira felkerült a fekete angyalszárny, és sorra készülnek az ünnepi fotók. Közben megérkeztek az első nyerteseink is a tortákért és a mozijegyekért – minden boldog arc örömet csempészett a mi napunkba is. Jó látni, milyen nagy lelkesedéssel érkeznek hozzánk, és veszik ki a részüket ebből a különleges napból, amiről egyre inkább bebizonyosodik, hogy nem csak számunkra, hallgatóink számára is az. Egyik nyertesünk, Tímea helyett férje jött, hogy átvegye az ajándékot, ő mesélte nekünk, hogy nekik többet jelent ez a torta, mint gondolnánk: a kislányuk ugyanis majdnem a rádióval egy napon ünnepli születésnapját, igaz ő öt éves lesz, de a Győr+ tortával lepik meg szülei e jeles alkalomból szombaton. Nagyon örülünk, hogy hozzájárulhattunk a kislány öröméhez, reméljük, jól sikerül a szülinapi zsúr! Boldog születésnapot kívánunk neki! Egy másik kedves nyertesünk nem szeretett volna csak kapni, ajándékot hozott nekünk a stúdióba. Nagyon köszönjük neki!

11:10

Újabb óra, újabb sorsolás! Már tárcsázunk is, és izgatottan várjuk, ki lesz ebben az órában a szerencsés: „Csak nem nyertem?” – szól bele a telefonba Zoli, aki már biztosan gazdagabb egy tortával és egy páros mozijeggyel. Délután két óráig Zolit is várjuk szeretettel a Győr+ Média székházába, ahol átveheti nyereményét. Azonban a többiek se csüggedjenek, vannak még torták!

Kedves hallhatónk, Kata érkezett a stúdióba egy finom ajándékkal

10:20

Úgy tűnik, nemcsak a műsorvezetőket, a hallgatókat is lázba hozza a Győr+ Rádió hatodik születésnapja. Nem sokkal 10 óra után egy kedves hallgatónk, Kata érkezett a stúdiónkba, hogy saját készítésű tortájával lepjen meg minket –  teli sós finomságokkal: rántotthús, cibere, és minden, mi szem-szájnak ingere. Arra kérdésünkre, hogy mégis mire fel ez az ajándék, csak ennyit mondott: mindig a Győr+ Rádiót hallgatom, és annyit játszottam már veletek, ráadásul nyertem is, hogy úgy éreztem, most rajtam a sor, hogy adjak nektek valamit. Köszönjük szépen Kata, csodás ajándék!

10:08

Itt az idő a harmadik sorsolásra! A telefon újra kicsöng, aki felveszi: Norbi, így ő a torta és a páros mozijegy boldog tulajdonosa. Mi is volt az ő sztorija? Norbi apák napi műsorunkban játszott velünk, ételutalványt és strandbelépőt nyert. Két gyermekes apukaként nem is lehetett volna találóbb nyeremény számára. Szép emlékként maradt meg benne a játék, boldogan idézi fel Győr+ Rádiós élményként, mi pedig nagyon örülünk ennek!

Műsorvezetőink: Orosz Sanyi, Ferenczy Balázs és Nagy Roland szülinapi hangulatban

9:00

Hét és nyolc óra között már sorsoltunk egyet, Timi lett az első szerencsés nyertese a szülinapi játékunknak. Jó hangulatban gyorsan telik az idő – a stúdióban még mindig Ferenczy Balázs, Orosz Sanyi és Nagy Roland. A jó sztorikból nincs hiány, bőven érkeznek telefonhívások, de SMS-ek és Viber-üzenetek is. József története például nagyon meghatotta a műsorvezetőket: arról számolt be, hogy a győri kórház kardiológiai osztályán, egy komoly szívműtét után lábadozva csak a Győr+ Rádiót hallgatta. József azóta már szerencsésen felépült, de fülhallgatójából ma is a Győr+ Rádió szól. Orosz Sanyiék oda is ítéltek Józsefnek egy különdíjat ezért a sztoriért!

 

Ezután újabb sorsolás következett: Évánál csörrent meg a telefon, aki nagyon boldogan fogadta a hírt, övé az egyik torta! Bár busszal jár, biztosította a rádiósainkat arról, hogy nagyon hamar itt lesz a székházban a nyereményért.

 

Hallgasd a Győr+ Rádiót Te is ide kattintva!

 

Bodrogi Sára

Fotó: Orosz Sándor, Bodrogi Sára