Győr+
2017.11.06. 13:30

Visszapillantó tükörnek ütközött, majd elhajtott – segítsen megtalálni!

Ismeretlen sofőr autójának visszapillantó tükrével nekiütközött egy másik gépjármű tükrének a 8152-es számú úton november 1-jén, majd távozott a helyszínről – tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Aki teheti, segítse a rendőrség munkáját az ismeretlen személy megtalálásában!

A baleset november 1-jén 17 óra körül történt Nagyszentjános közelében. Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú színű és típusú járművel közlekedett a 8152-es számú úton Nagyszentjános felől az 1-es számú főút irányába. Közlekedése során a főút 0+310 kilométerszelvényéhez érve járműve bal oldali visszapillantó tükrével érintőlegesen nekiütközött egy szemből érkező személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri, hogy aki a közlekedési balesetről, valamint a jármű, illetve annak vezetőjéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győr, Zrínyi út 54. vagy a 96/520-092-es vagy 96/520-094-es telefonszámon.