Győr+
2017.11.07. 12:39

Játsszon velünk és nyerjen autótakarítást!

A hétfői Győr+ Reggeliben két munkatársunk – Orosz Sándor és Nagy Roland – arról beszélgetett, hogy az autójuk csomagtartójában mekkora rendetlenség uralkodik. A téma pedig egy brit felmérés kapcsán került szóba, miszerint jelentősen spórolhatunk az üzemanyag-fogyasztáson, amennyiben időt szánunk egy kis lomtalanításra.

A kollégák vállalták, hogy péntekig mindketten kitakarítják autójuk hátulját és ezt képekkel igazolják majd. A vállalás kapcsán pedig játékra, közös „virtuális csomagtartó-takarításra” invitáljuk a hallgatókat, olvasókat: a Facebook oldalunkon vagy viberen (06-20/411-71-71) várjuk az előtte-utána fotókat.

Természetesen a nyeremény sem maradhat el: pénteken egy külső-belső autótakarítást sorsolnak majd rádiósaink a Maxcar Wash Kft. jóvoltából.

„A brit kutatók szerint mindez amiatt is érdekes, mert a sok limlommal teli autók többet fogyasztanak a rendezett, és általában üres csomagtartójú kocsiknál. Nem árt jól észbe vésni, hogy minden egyes 50 kilogramm plusztömeg 2 százalékkal növeli a fogyasztást” – olvasható a HVG honlapján.