Győr+
2017.11.23. 08:15

Légy te is önkéntes a kutató-mentőkutyásoknál!

Ha úgy érzed, szabadidődet hasznosan töltenéd és még segíteni is szeretnél bajban lévő embertársaidon, akkor most itt egy lehetőség! Csatlakozz a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás önkénteseihez!

Kulcsár József neve jól cseng a szakmában, hiszen 1994-ben kezdte pályafutását, s azóta hivatásának tekinti mentőkutyás keresést.

– Örömmel tölt el, hogy határon innen és túl is sok esetben nyújthattam segítséget, és mint mentőkutyás a világ számos pontján öregbíthettem, Magyarországot – nyilatkozta honlapján.

Nevükhöz számos sikeres akció fűződik, segítik a rendőrség, a polgárőrség munkáját, a jó és szoros együttműködés sokszor mentett már életet. Társai önkéntesek, akik ugyanolyan elhivatottak, mint ő maga. A Győri Csapat vezetője Forrás Eszter, aki bár nem olyan régen csatlakozott a szolgálathoz, de számos továbbképzésen részt vett már, s több embert is szervezett már az önkéntesek csoportjába.

– Mindig is érdekelt, hogy miként tudok másokon segíteni. Jött ez a lehetőség, ami több barátomat is érdekelte, így belevágtunk. Több eltűnt személy keresését is segítettük, szerveztük a csoportokat, megéltünk együtt megtalálásokat és sajnos akkor is ott voltunk, amikor már nem segíthettünk, hiszen nem élve került elő az eltűnt személy. Fontos, hogy minden keresés szervezetten, szakemberek bevonásával történjen, ez nem játék, nem egy kaland, hivatás. Aki szeretne, most csatlakozhat hozzánk, egy igazán jó ügyért, egy remek közösséghez – mondta el a Győr+ Média érdeklődésére Forrás Eszter győri csapatvezető.

Aki tehát kedvet és elhivatottságot érez és szeretne csatlakozni a győriekhez, az keresse Forrás Esztert ( E-mail cím: [email protected], tel: 0630/3495043 (du:15:00-tól hívható) vagy közvetlenül Kulcsár József elnököt. (E-mail cím:[email protected] Tel:0670/3721471)

HAK
Fotó: facebook