Győr+
2017.12.09. 17:42

A legjobb meglepetés, „bármikor az állatkertben”!

Ajándékozzon egyévnyi különleges élményt és VIP-érzést!

A győri Xantus János Állatkert csodálatos ajánlattal lepte meg látogatóit. A fennállásának idén 50. évfordulóját ünneplő intézmény ugyanis különleges meglepetést ajánl akár a karácsonyfa alá: hogy igazi ajándékként tekinthessünk a bérletre, minden látogatónk rendkívül kedvező áron, összesen öt jegy árából megvásárolhatja, és ez korlátlan számú belépést biztosít egy éven keresztül. Fizethető: készpénzzel, bankkártyával és Széchenyi Pihenőkártyát is elfogadunk (szabadidő alszámla).

A bérletes látogatóink természetesen várakozás és sorban állás nélkül léphetnek be állatkertünkbe az év 365 napján, valamint elsőként értesülhetnek az állatkerti hírlevélen keresztül a park eseményeiről, rendezvényeiről.

A közelgő karácsony alkalmából idén limitált kiadású díszcsomagolásba bújtatva kínáljuk bérletünket, érdemes tehát a leggyorsabb ajándékvadászok között lenni! Ezzel karöltve jár a különleges és izgalmas „VIP- titulus” is, ugyanis a november 27-től december 19-ig megvásárolt bérlettel rendelkező látogatóink exkluzív élményként, december, január és február hónapokban kipróbálhatják a gondozói munkakör szépségeit a Füles Bástyában, ahol előzetes regisztrációt követően megélhetik, milyen csodálatos érzés gondoskodni az egzotikus kedvencekről.

Nem is lehet egyedibb, tartalmasabb és személyesebb meglepetést kitalálni, mint egyévnyi fantasztikus élményt ajándékozni szeretteinknek, barátainknak, kollégáinknak, akik így nyomon követhetik állatkerti kedvenceik életét, fejlődését, és állandó részesei lehetnek a főszezon díjmentes szolgáltatásai közé tartozó Zooshow-nak vagy éppen a Kalandozoo fantázianevű, látványetetéssel egybekötött szakvezetésnek.

Figyeljék honlapunkat (zoogyor.com) és a Füles Bástya honlapját (fulesbastya.hu) a további részletes információkért! (x)

 

Szöveg és fotó: Xantus-állatkert