Győr+
2017.12.11. 11:53

Ismét sportolkoztunk

Rögtön az elnökválasztást követően, a Városi Diák Fórumnál elkezdődtek az előkészületek a Sportolkozz! 2. elnevezésű sporteseményre. A programnak a Lukács-iskola adott otthont.

A november végén megrendezett vetélkedőn középiskolás diákok mérhették össze tudásukat és ügyességüket. A megnyitón Szentpéteri Marianna igazgató köszöntötte a diákokat, majd ezt követően Csay Renáta kajakozó, tizennyolcszoros maratoni kajak-világbajnok tartott egy 25 perces bemelegítést. Összesen 19 ötfős csapat vett részt az eseményen, melyet végül az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont csapata nyert meg. Az Apor-iskolából két csapat is nevezett. A 11. A osztály a 13. helyezést szerezte meg, míg a 11. B csapata, az úgynevezett La gajnantoj megnyerte a vetélkedőt és így egy évig birtokában lehet a vándorkupa.

Nyereményként a szponzorok ajándékait és a győri önkormányzat felajánlásait osztották ki. A nyertes csapat tagjai: Csuta Rita, Gaál Gergely, Kránitz Péter, Németh Luca és Vajda Lili.

Az önkormányzat az elmúlt időszakhoz hasonlóan támogatásáról biztosította a diákságot, mindemellett Fehér Gábor, aki évek óta mentori szerepet tölt be a Városi Diák Fórum életében, segítette őket a felkészülési munkában.

Az idei év lezárásaként még egy decemberi gyűlés vár a fiatalokra, melyen összegzik a tapasztalatokat.

Amennyiben középiskolás diák vagy, és szívesen csatlakoznál a Városi Diák Fórumhoz, keress minket a [email protected] e-mail címen vagy a Városi Diák Fórum Győr Facebook-oldalon.

 

Szerző: Városi Diák Fórum

Kép: VDF