Győr+
2017.12.12. 13:18

„Nem szeretek fogat húzni” – a DrD-Dental a fogmegtartásra esküszik

A saját parkolóval rendelkező, DrD-Dental a Lázár Vilmos utca 21-es szám alatt található, s bár nemrég nyitott, máris rengetegen szavaznak bizalmat a rendelőnek.

Nem véletlen, hiszen a névadó és egyben vezető orvos Dr. Takács Dávid tizenkét éve a hivatásának él, ebből tizenegyet dr. Szőcs József rendelőjében töltött.

– Nagyon sokat tanultam ott, amit köszönök. Orvosként fejlődtem és megtaláltam a személyiségemben azt is, ahogy a betegeimmel foglalkozni szeretnék. A DrD-Dentálban már mindent úgy alakítottam ki, ahogy megálmodtam: betegközpontú ellátás, a legmodernebb technikai felszereltség, otthonos hangulat és mindenkire annyi idő, amennyi csak szükséges. S ez még csak a kezdet…

Takács Doktor szeret beszélgetni a betegeivel, vallja: a stresszoldás és a kezelés ismertetése ugyanolyan fontos feladat, mint maga a beavatkozás. A DrD-Dental minden dolgozója azért dolgozik, hogy a páciensek elégedetten és nyugodtan várakozhassanak és tudják: ide mindig félelem nélkül térhetnek vissza.

– Olyan fogorvos vagyok, aki nem szeret fogat húzni, s ezen még mindig sokan meglepődnek! Pedig a legfontosabb, hogy a saját fogat addig tarthassa meg a beteg, ameddig csak lehet. Így az esztétikai tömések, fogpótlások, a gyökérkezelések és a mozgó fogat megmentése a fő feladat. Most így hirtelen nem is emlékszem mikor kellett utoljára húznom..

A DrD-Dental egyébként a legmodernebb technikával felszerelt, így a panoráma röntgen is adott, s a helyszínen található a fogtechnikai labor is. Így a páciensek a kezelés elejétől a végéig egy kézben érezhetik sorsukat, ami a tapasztalatok szerint roppant megnyugtatóan hat mindenkire.

– Amint mindenképp szeretnék kiemelni, hogy nálunk már elérhető a modern fogászat egyik legtökéletesebb vívmánya, a computeres gyökérkezelés, amely segítségével mi fogorvosok sokkal pontosabb és tökéletesebb munkát végezhetünk, így is elősegítve a fogmegtartást. Számos „halálra ítélt” fogat mentettünk így már meg itt a DrD-Dentalban.

Természetesen a modern fogászat minden létező ellátására lehetőséget nyújt az összeszokott csapat. Egy világnézetet képviselnek, s a páciensekért dolgoznak, rugalmasan és elhivatottan. Ráadásul aki a rendelő honlapjára kattint, azt is láthatja: a fogorvos is ember: – Szeretek horgászni, főzni, fotózni, edzeni. Ezekből a pillanatokból néhányat megmutatok a betegeimnek is, hogy lássák: én is emberből vagyok. Jól fogadják ezt a nyíltságot és a helyén is kezelik.

(X)