Győr+
2017.12.15. 11:42

Ezt ne hagyd ki: káprázatos fényfestés Győrben!

Az Advent Győrben programsorozat keretében idén újszerű fényjátékkal várják a szervezők a győrieket és a Győrbe látogatókat.

Több éves múltra tekint vissza városunkban, az a szemet gyönyörködtető fényjáték, mely az ünnepi időszakban elkápráztatja a győrieket és a városunkba érkező vendégeket. A különböző színekkel és technikai elemekkel tűzdelt show is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az Advent Győrben sorozat évről-évre egyre nagyobb látogatottságnak örvend, így a rendezvény mára európai szinten is meghatározóvá vált.

Idén pedig tovább bővül a fényjáték repertoárja, az új, karácsonyi történetekből inspirálódott három részes fényfestés látványos 2D- és 3D-s elemeket tartalmaz. Vasárnap, december 17-én 18.00 órakor kezdődik a harmadik történet vetítése. Az előző rész továbbra is megtekinthető minden fél órában, hétvégente: 18.30, hétköznap: 17.30-tól. (Vasárnap a 19.00 órás vetítés a mise miatt elmarad.)

Ha Te sem szeretnél lemaradni a különleges fényparádéról, akkor ezen a hétvégén is a Széchenyi téren a helyed! Láss csodát, hangolódj a karácsonyra a lüktető, győri belvárosban!