Győr+
2017.12.19. 11:22

Eredményes volt a nemzeti konzultáció

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legeredményesebb konzultációja. A részvétel minden eddigi rekordot megdöntött. Szeretnék köszönetet mondani a Győr-Moson-Sopron megyében élőknek – mondta Kara Ákos és Simon Róbert Balázs fideszes országgyűlési képviselők Győrben.

A kérdőívek feldolgozása még tart, de az eddig feldolgozott kérdőívekből látszik, hogy a magyar emberek elsöprő többsége nemet mondott a Soros-tervre.

Az elmúlt hetek újra megmutatták azt is, hogy az ellenzékre nem lehet számítani az illegális migráció elleni küzdelemben. Az is világos, hogy Soros György személyesen is beszállt a magyar választási kampányba. Neki az az érdeke, hogy eltávolítsa a bevándorlás ellenes Orbán-kormányt.

A Soros-terv és az illegális bevándorlás veszélyezteti Magyarországot és a magyar emberek jövőjét. Emiatt nagyon nagy jelentősége van annak, hogy a magyarok elsöprő többsége ellenzi a kötelező kvótát és a Soros-tervet.

A képviselők felidézték, hogy milyen áldatlan állapotok voltak Győrben, amikor illegális bevándorlók ezrei lepték el a városunkat.

Külön kiemelték a fideszes képviselők azt is, hogy most Soros György pénzéből civil szervezeteken keresztül bevándorlásszervező irodákat nyitnának szerte az országban. Ezt Győrben a leghatározottabban elutasítjuk – áll a győri országgyűlési képviselők közleményében.

Fotó: Marcali Gábor