Győr+
2017.12.28. 13:15

Öt tonna zsírtól szabadultak meg az Életmód Klub résztvevői – vágj bele te is!

Január 6-án ismét elindul a Cutler Fitness Életmód Klubja: akik belevágnak a 12 hetes programba, teljes körű segítséget kapnak, hogy egészségesen és fitten élhessenek. Aznap nyílt napra is várnak mindenkit a győri ETO Parkba, ünnep lesz a Cutlerben, nyílik ugyanis a női és a cross terem is.

Egy éve indult el először a Cutler Életmód Klubja, s december elején már a harmadik „turnus” ért véget. Ha csak a fogyást nézzük, mínusz öt tonnát tegyünk a képzeletbeli mérlegre – ennyi zsírtól, szabadultak meg az eddigi résztvevők, 45 millió kalóriát égettek el, akik elhatározták, hogy végigcsinálják a heti 3-4 edzéssel felturbózott fehérjediétát. Freimann Sándor, a győri Cutler szakmai vezetője elmondta, szeptemberben 11 városban indult el a program, januárban 14-ben folytatják, és olyan gyorsan fejlődnek, bővülnek, hogy nem elképzelhetetlen, hogy jövőre az ország összes 30 ezer fő fölötti városában lesz Életmód Klub. „Szeretnénk bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, a zsír leadásának legjobb módszere címet kívánjuk birtokolni. A legfőbb cél azonban, hogy egészségesebb nemzetet neveljünk” – hangsúlyozta Freimann Sándor.

Január 6-án tehát egészségnapra várnak minden érdeklődőt a Cutler Fitnessbe, itt lehet 14 órakor regisztrálni az Életmód Klubba, melyhez csatlakozik MediFitness Orvos- és Sporttudományi Központ, melynek missziója, hogy az orvosi felügyeletet igénylő személyek is biztonságos körülmények között tudjanak edzeni, fogyni és szépülni. Ezen a napon nyílik meg a Cutler két új részlege, a női és a cross terem is. (x)