Hagyomány és értékek- ez jellemzi a téti Pedró Pékséget. Tizennégy éve szolgálják ki vásárlóikat a Fő utcában, ahová rengetegen térnek vissza napról-napra, hogy itt vegyék meg a család kenyerét. Vajda Péter büszke arra, hogy az alkalmazottaik között van olyan, aki már több, mint egy évtizede náluk dolgozik, arra pedig még büszkébb, hogy idén is itt készítik a közelgő magyar ünnep kenyerét. A téti Pedróban sütik az összes kenyeret, innen szállítják szerte a megyébe.
Az augusztusi hónap veknije pedig a „vert kenyér”. Ennek különlegessége, hogy hosszú érlelésű kovászból készül, a három kilós cipó pedig az egész család, valamint a barátok társaságát is kiszolgálhatja az augusztus 20-i alkalmon. Téten emellett azokra is gondoltak, akik a pékárut helyben szeretnék elfogyasztani, ehhez kellemes környezet és a környék termelőinek portékái adják a különleges élményt. Aki még nem tette, annak érdemes ellátogatni a téti Pedró Pékségbe.
(x)