Rendőrség

Látta? Segítsen!

Illusztráció: Vig Norbert
Győr+
2022.08.22. 15:36

Közúti közlekedési balesetekkel kapcsolatban keres szemtanúkat a rendőrség.

Ismeretlen sofőr közlekedett július 26-án 8 óra és július 27-én 14 óra közötti időben ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárművel Győrújbaráton, az Ibolya utcában. Vélhetően figyelmetlen hátramenet végrehajtása közben az autó nekiütközött az Ibolya utcában lévő egyik ingatlan kerítésének, amely megrongálódott.

A 8418-as számú úton, a 83-as számú főút felől Koroncó irányába közlekedett ismeretlen sofőr egy fehér színű, 3,5 tonnás tehergépkocsival augusztus 15-én 14 óra körül. Haladása során nem tartott kellő követési távolságot az előtte közlekedő, és a forgalom miatt lassító személygépkocsinak, és fékezés nélkül nekiütközött, így a személygépkocsiban kárt okozott.

Győrben, a Budai utcában lévő bevásárlóközpont hátsó bejárati parkolójában akart leparkolni augusztus 16-án 17 óra és 17 óra 50 perc között egy ismeretlen sofőr az általa használt ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel. Manővere során nekiütközött egy, a közelben várakozó Renault Trafic típusú személygépkocsinak, amelyet megrongált.

A közlekedési balesetek okozói a helyszínről adataik hátrahagyása nélkül hajtottak el.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |