02.09. FarsangoZoo a Füles Bástyában


A Füles Bástyában idén sem feledkeznek meg a jelmezes mulatságról, amelyet február 9-én tartanak.

Hirdetés

A programban szerepel állatok etetése, jelmezverseny, álarckészítő-verseny, kézműves foglalkozás, valamint a bástya lakóival való ismerkedés és a felelős állattartásról is beszélgetnek. A résztvevők bepillantást nyerhetnek az új lakók, a kis kaméleonok mindennapjaiba, megtudhatják Misi és Lizi mókus történetét, és találkozhatnak a mézmedve családdal is.

Programok:

14–15 óráig ételek elkészítése, látványetetés

Aki részt vesz ezen a programon, mint egy kis gondozó, ügyes kézzel apríthat, szeletelhet és összekészítheti néhány dzsungellakónk csemegéjét, majd minden kis állat megkapja a közösen elkészített napi menüjét.

15.10–16.10 állatbemutató: ismerkedjetek meg a Füles Bástya lakóival!

16.30–18 óráig változatos és vidám programok: jelmezverseny díjazással, álarckészítő verseny díjazással, állatsimogatás, Tapi-Zoo láda kincsei, kézműves foglalkozás, tengerimalac vonatozás

Ha pedig nem farsangozni vágysz, akkor is várunk a Füles Bástyában! Izgalmas játékot keresel? Szereted a kihívásokat és az állatokat? Akkor mindenképpen itt a helyed, gyere, próbáld ki ezt a különleges élményt! Te is részese lehetsz a különleges új kalandnak, a fordított szabadulós játékunknak. Győr gyönyörű zöld fáit, cserjéit kell nálunk megóvnod az éhes levélvágó hangyák csáprágóitól. (Ez a játékunk a rendezvényeink idején nem elérhető!) (x).

további programok
2024-09-07

Ez most az ősz? – irodalom, zene, film egyidőben

Három művészeti ág a Generációk házában szeptember 7-én: Czifrik Balázs Ez most az ősz? című írására épülve Vértes Kornél zenél, Czifrik Lilla pedig filmet állít össze.

részletek
2024-09-06

Csángó mulatság Győrben

Szezonnyitó táncház lesz szeptember 6-án a Rézeleje fanfárosok zenekarral a Nefelejcs közben (Teleki László utca 21.).

részletek