Tolatás és parkolás közben okoztak balesetet

Illusztráció: Marcali Gábor
Győr+
2022.10.04. 14:53

Újabb, eddig felderítetlen balesetek okozóit keresi a rendőrség, és kérik ebben a lakosság segítségét.

Szeptember 30-án 14 óra 40 perc körüli időben Győrben, a  Tihanyi Árpád út 76.  szám mögött található parkolóban a Vasvári Pál út irányába jobbra hátramenetben indult el egy ismeretlen autó. A manőver során járművének bal első sarkával érintőlegesen nekiütközött az ott parkoló, fekete színű Ford személygépkocsi jobb hátsó kerekének, és oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Szintén szeptember 30-án, 10 óra 33 perc körül egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú személygépkocsival Győrben, a Budai út 1. szám alatt található bevásárlóközpont tetőparkolójában az épület felől hátramenetben indult el, melynek során járművével érintőlegesen nekiütközött a fel-lehajtó rámpával szemben jobb oldalon leparkolt bordó színű Ford típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Egy harmadik eset is történt aznap. Reggel 6 óra 30 perc körüli időben egy ismeretlen személy az általa vezetett szürke színű személygépkocsival közlekedett Győrben, a Földes Gábor úton, a Kodály Zoltán utca felől a Magyar utca irányába. Haladása során a Földes Gábor út 29/A. szám előtti várakozóhelyre balra kanyarodva kívánt beállni, melynek során járművével érintőlegesen nekiütközött az ott várakozó fekete színű Fiat típusú személygépkocsi hátsó részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon – zárul a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság közleménye.
Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |