AHAUS Ingatlankezelő: tizenöt éve a megbízhatóság jegyében

AHAUS Ingatlankezelő Kft.
2022.12.20. 15:30
Hirdetés

Születésnapot ünnepel az AHAUS Ingatlankezelő Kft., immár tizenöt éves a vállalat. Meghatározó szerepet tölt be az ingatlankezelésben, köszönhetően a kimagasló szakmaiságuknak, a megbízhatóságuknak és az ügyfélbarát felfogásuknak.

„Több mint 100 társasházat kezelünk Győrben és a térségben” – kezdte Szombati Bertold ügyvezető, majd azzal folytatta, hogy amikor belevágtak, az expressz hibaelhárítás volt az a szolgáltatás, ami a piacra nem volt jellemző. „A helyi szakemberekkel való kapcsolatra és saját erőforrásokra helyeztük a hangsúlyt, partnereinket folyamatosan elláttuk karbantartási-hibajavítási munkákkal. Ennek köszönhető, hogy rövid időn belül segítenek a társasházban keletkező problémákon.”

Komplett társasházkezeléssel egyébként 2017 óta foglalkoznak, a megbízások pedig folyamatosan érkeznek. Ez mutatja legjobban, hogy mennyire elégedettek az ügyfelek az AHAUS ténykedésével, legyen szó bármely típusú és korú társasházról is.

„Az volt az elképzelésünk, hogy kilépünk a klasszikus házmesteri szerepkörből. Ezért kialakítottunk egy nagyon erős központi ügyfélszolgálatot, ahová beérkeznek a kérések és észrevételek. Ezeket osztjuk szét a szakembereink között, így sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak vagyunk. Persze a közös képviselők továbbra is rendelkezésre állnak személyesen. A modell bevált, folyamatosan várjuk az új megkereséseket is.”

Az ügyvezető úgy látja, a gazdasági változások némileg letisztították a piacot, az AHAUS pedig a jövőben is szeretne az élvonalhoz tartozni. Sőt, terjeszkedni kívánnak a régióban és új ingatlankezelési irányok felé is elindulni. A sikerre pedig garancia az összeszokott csapat, a megbízható szakemberek és az eddigi számos elégedett ügyfél.

AHAUS Ingatlankezelő Kft.
Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 44.
+ 36 30 921 8780 • [email protected]
www.ahaus.h
u

(x)