Bibliai előadások Győrben


2023-03-01
ingyenes program
A Biblia elfeledett történetei - „Ősi történetek, Örök tanulságok” címmel indult előadássorozat a győri (VOKE) Arany János Művelődési Ház galériájában (Szárnyaskerék épülete).
Hirdetés

Március 1-én (szerdán) 18 órakor, Ömböli Krisztián, lelkipásztor előadása hallható „Ehud: James Bond i.e.1300” címmel. A belépés díjtalan.

További információkat a vasutasmuvhazgyor.hu oldalon találhatnak.

Fotó: Depositphotos

Kapcsolódó témák: #biblia |#programok |
további programok

Óriásbábok és sikítással teli kulcsátadás a Győrkőc nyitón!

Az év egyik legvidámabb eseménye mikor mesés köntöst ölt a város 10 helyszíne, hogy 1000 programmal örvendeztesse meg a mosolygós gyerekeket. De mielőtt elstartol a színes, sziporkázó és szeretettel teli fesztivál kötelező hivatalosan is átvenni Győr kulcsát.

részletek

Önvezető és dróntechnológia járult hozzá az agrárium fejlődéséhez a SZE projektjében

Sikeresen megvalósult a 2020-2.1.1-ED-2021-00152 azonosítószámú, „Fejlett önvezető és dróntechnológia a mezőgazdaságban” című projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a 2020-2.1.1-ED pályázati program finanszírozásában a Széchenyi István Egyetem vezetésével. A cél egy kísérleti rendszer létrehozása volt a hazai mezőgazdaság, azon belül is a kertészeti ágazat hatékonyságának növelése érdekében, fejlett technológiák alkalmazásával és integrációjával.

részletek