Beszélgess velem!


2023-02-14
ingyenes program
Február 14-én kedden 17:00-kor a A Beszélgess velem! program vendége lesz a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus konferenciatermébe Kozma Imre atya.
Hirdetés

Kozma Imre atya a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, az Igazolt Magyar Szabadságharcos
Világszövetség Elnöksége „Hűség a Hazához” érdemkereszt, a Magyar Érdemrend középkeresztje csillaggal, a Francia Becsületrend (Ordre national de la Légion d΄Honneur) és Humánum Örzője díjak kitűntetettje. A beszélgetés témája: Magyar örökség, magyar jövő.

A találkozásnak külön aktualitása, hogy a máltaiak is ott vannak Törökországban a katasztrófa helyszínén a mentésnél.

további programok

Óriásbábok és sikítással teli kulcsátadás a Győrkőc nyitón!

Az év egyik legvidámabb eseménye mikor mesés köntöst ölt a város 10 helyszíne, hogy 1000 programmal örvendeztesse meg a mosolygós gyerekeket. De mielőtt elstartol a színes, sziporkázó és szeretettel teli fesztivál kötelező hivatalosan is átvenni Győr kulcsát.

részletek

Önvezető és dróntechnológia járult hozzá az agrárium fejlődéséhez a SZE projektjében

Sikeresen megvalósult a 2020-2.1.1-ED-2021-00152 azonosítószámú, „Fejlett önvezető és dróntechnológia a mezőgazdaságban” című projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a 2020-2.1.1-ED pályázati program finanszírozásában a Széchenyi István Egyetem vezetésével. A cél egy kísérleti rendszer létrehozása volt a hazai mezőgazdaság, azon belül is a kertészeti ágazat hatékonyságának növelése érdekében, fejlett technológiák alkalmazásával és integrációjával.

részletek