Mindenki legyen zöldben

Győr+ O. Jakócs Péter
2023.04.13. 17:45

Május 6-án hazai pályán a Bajnokok Ligája FINAL4-ba jutásért játszik a Győri Audi ETO az Odense ellen. Nagy feladat vár a csapatra, hogy újra a csúcsra juthasson. A magyar bajnoki rangadón bebizonyosodott, hogy mekkora ereje van az ETO-családnak, most pedig egy különleges akció részeként ismét kéréssel fordul szurkolóihoz az együttes: minden szurkoló legyen zöld-fehér ruhában!

Fata Edina kommunikációs és marketingvezető Híradónknak elmondta, akciójukkal szeretnék még jobban jelképezni azt az összetartozást, ami a klubot és szurkolóikat jellemzi.

Az ETO szurkolók Európa-szerte megmutatták már, hogy mekkora erővel állnak a csapat mellett, hiszen ha kell, több ezer kilométert tesznek meg busszal, repülővel vagy autóval azért, hogy a helyszínen szurkolhassanak kedvenceiknek. Most ismét szükség van a szurkolói motivációra, hiszen komoly mérkőzés előtt állnak a lányok. Az Audi Aréna Győr atmoszférája különleges dopping löketet ad a játékosoknak, kiváltképp akkor, ha egy igazi zöld katlanná változik a lelátó és a küzdőtér. Az Odense elleni mérkőzés jelszava így nem is lehet más, mint az: Mindenki legyen zöldben!

Az akció részleteiről csütörtökön Fata Edina és Pulai Sarolta, a klub marketing részlegének képviselői beszéltek a Győr+ Rádióban.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |