Világbajnokságon bizonyít a győri masszőr

RL Fotó: Bajzát Zsuzsi
2023.05.12. 16:21

Kiemelkedő sikert könyvelhet el Árvai Henriett masszőr, aki mert nagyot álmodni, ugyanis benevezett a koppenhágai Nemzetközi Masszázs Szövetség (International Massage Association) által meghirdetett világbajnokságra. Egy 9 perces masszázs videót készítettek csapatával, amivel azonnal bekerült a legjobbak közé.

A győri masszőr a Győr+ Reggel vendégeként elárulta, hogy 9 éve foglalkozik masszázzsal, azóta vezeti stúdióját, ahol 6-8 thai masszőrt alkalmaz. A mostani megmérettetésre több mint 4000 videó érkezett be, amikből elsők között választották ki Henriett munkáját és töltötték fel a legnagyobb videómegosztó oldalra. „Minden évben nagyon kevés videót szoktak feltölteni a nevezők közül, nagyrészt csak a díjazott felvételeket, a mi videónk szinte az elsők között került fel” – árulta el Henriett, aki hozzátette, a masszázs szövetség mellett a többi nevező is gratulált már neki, így már most hatalmas sikerként éli meg ezt az eredményt, pedig a végső eredményhirdetés csak június végén lesz.

A videós kategória mellett helyszíni versenyzésre is lehet nevezni. Henriett elárulta, jövőre szeretné magát élesben, Dániában megmérettetni.Koppenhágában a helyszínen kapunk egy vendéget, akivel ott találkozunk először, őt gyorsan ki kell faggatnunk, hogy esetleg van-e bármilyen panasza, mire kell odafigyelnünk miközben masszírozzuk őt. Ott a helyben a zsűri figyeli a munkánkat és adnak egy visszaigazolást, szakmai visszajelzést a munkánkról” – árulta el Árvai Henriett.

A mostani videóban – amivel nevezett – egy tradicionális thai masszázst mutatott be. „A thai masszázs egy ősi gyógyító módszer, most már a világörökség része pár éve.” Ez a masszázstechnika kombinálja a nyomás, a húzás és a nyújtás elemeket a test energiapontjainak stimulálásával, a test energiaáramlásáról és meridián pontjainak masszírozásával. A masszázs segít a test energetikai egyensúlyának helyreállításában, lazítja az izmokat, fokozza a vérkeringést és csökkenti a stresszt. A kezelés alatt a masszőr testét is használhatja, hogy hatékonyan nyomást gyakoroljon az izmokra és ízületekre. A thai masszázs relaxációt és energetikai feltöltődést nyújt, segítve a test és az elme harmóniájának elérését.

Helyezéstől függetlenül már most hatalmas sikerként élem meg ezt az eredményt és ad egy visszaigazolást, hogy valóban jól masszírozom, jövőre pedig irány Koppenhága” – árulta még el Árvai Henriett.

A világbajnokságra nevezett videó itt látható:

Kapcsolódó témák: #egészség | #Győr+ Rádió | #masszázs |