Idegenbeli sikerek után, rangadó előtt

Pécskai István Fotó: eto.hu
2023.08.30. 16:06

Remekül kezdte a bajnokságot az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, hiszen Soroksáron és Diósgyőrben is magabiztos idegenbeli győzelmet aratott.

Az együttes felkészülését több sérülés is nehezítette, ezért jó hír, hogy szép lassan immáron mindenki a fedélzeten van. Természetesen a játékosok fizikai állapota még nem azonos, ám a visszatérésük sokat lendít a csapat játékán. Kocsán Petra például mesterhármassal tért vissza a csapatba Diósgyőrben, Kovács Laura Soroksáron és Miskolcon is már egyre több játéklehetőséghez jutott, Stela Semanova pedig a következő fordulóban mutatkozhat majd be győri színekben. Abban a következő fordulóban, amelyben egyébként rangadóra kerül sor az ETO stadionban, hiszen szombaton 16 órakor, az egyik nagy riválisukat, az MTK-t fogadják a zöld-fehérek.

,,Nagyon örülök, hogy végre fájdalom nélkül futballozhatok, a gólok pedig nagyon jót tettek a lelkemnek – mondta Kocsán Petra. – A győzelemhez, a gólokhoz persze az egész csapat kell, de kijelenthetem, nagyszerű az összetartás, a hangulat most nálunk, így bizakodva várjuk a rangadót. Külön motiváció még számunkra, hogy a stadionban szerepelhetünk, valamint abban is bízunk, hogy sokan kilátogatnak a találkozóra, és a férfimeccsekhez hasonlóan, mi is számíthatunk majd az ETO-szurkolók támogatására.”

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |