Balesetet okoztak, elhajtottak

Győr+ Fotó: police.hu
2023.09.27. 12:36

Három közlekedési balesettel kapcsolatos felhívást tett közzé a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Szemtanúkat keresnek.

Ismeretlen személy közlekedett július 22-én 20 óra körül, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően Citroen Berlingo típusú gépjárművel Győrben, a Szép Ernő utcában. A 14-es számú ház előtt haladva nem biztosított kellő oldaltávolságot az út mellett parkoló Volvo típusú személygépkocsinak, amelynek neki ütközött, és abban kárt okozott.

Győrben, a Hűtőház úton, a 813-as számú út felől Győr irányába közlekedett egy ismeretlen sofőr, ismeretlen hatósági jelzésű tehergépkocsival szeptember 25-ét megelőző időben. A Dózsa major előtti kanyarban – eddig ismeretlen ok miatt – az útról a gépjármű lesodródott, és a sóder rakománya az úttestre szóródott. Az úton lévő sóder az eső hatására nyálkássá, csúszóssá vált, amelynek következtében a helyszínen több autó is balesetet szenvedett.

Győrben, a Kossuth Lajos utca 158. szám alatt lévő áruház parkolójában közlekedett egy ismeretlen honosságú személygépkocsival egy ismeretlen sofőr szeptember 25-én 16 óra 30 perc és 17 óra között. Vélhetően a parkolóhelyre történő beállásakor hátramenetet hajtott végre, amelynek során neki ütközött a helyszínen álló, szürke színű Ford személygépkocsinak, amelyben kárt okozott.

A baleseteket követően az ismeretlen gépjárművezetők a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül hajtottak el.

A fenti esetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |