Győr+
2017.12.31. 17:33

Ki mit vár 2018-tól? – a kaszkadőr és a színész

Nagyon visszaszámlálásban vagyunk már, hamarosan pukkannak a pezsgők, koccannak a poharak és mindenki boldog új évet kíván. Vajon a Győr+ olvasói, szereplői mit várnak az előttünk álló évtől? Megkérdeztük néhányukat!

Vida Ádám kaszkadőr, színész és modell, elsősorban kutyájával, a gyönyörű szemmel pózol, jótékony célból. Naná, hogy kutyázásban gazdag új évet vár…

Vida Ádám

– Immár második éve kaptam felkérést naptárfotózásra, hogy ezzel is segítsük a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt. Természetesen ahogy a többiek, én is ingyen vállaltam, hiszen segíteni jó. Remélem, hogy az elkövetkező évben is megmutathatjuk, mennyire hűséges kutyafajta, mennyire odaadás és szeretet lakozik bennük. Kutya nélkül nem igazán élet az élet – nevetett Ádám, majd azt is megsúgta: – Szeretnék egyszer egy olyan filmet forgatni Sammal, ahol megmutathatnánk, egy kutya mennyi szeretetet ad a mindennapokhoz. Hiszen az életét adná értünk négylábú barátunk. Társak és barátok egyben. Amit még kívánnák a jövő évre, az mindenkire vonatkozik: érjük el azokat az álmokat, amiket szeretnénk, érjük el azokat a célokat, amiket kitűztünk magunknak. Ezek sikerüljenek, akkor is, ha esetleg majd nehezebben mennek.

A Győri Nemzeti Színház színművésze, sokak kedvence Venczel-Kovács Zoltán, aki jótékony akcióiról, hatalmas szívéről is ismert. Nem meglepő hogy most is gondolt másokra.

Venczel-Kovács Zoltán

– Jó lenne: ha eltűnne az erőszak, a kapzsiság, az irigység, az értelmetlen pocsékolás és Földünk további kihasználása. Ha eltűnnének a betegségek, Ha nem lenne több családon belüli erőszak, védtelen gyermekek és nő. Ha nem lenne több állatokkal szemben elkövetett értelmetlen bántalmazás. Helyette kapjon nagyobb hangsúlyt a család, a szeretet, a béke, a tenni akarás, az álmok, egymás segítése és értékeinek észrevétele, az emberi jogok-, állat és környezetvédelem!!! Ha havonta csak egyet kipipálhatnék ebből, akkor már jó lesz a 2018-as év! Boldog Új Embereket Kívánok, Szeretettel!

Havassy Anna Katalin
Fotó1: Vida Ádám Facebook 
Fotó2: ZedFoto Gyöngyösi Zoltán