Győr+
2018.01.16. 09:31

Folytatódik a vízvezeték-felújítás az Ifjúság körúton

Az enyhe telet kihasználva folytatják a munkát a Pannon-Víz szakemberei az Ifjúság körúton.

 

Az új vízbekötések már tavaly a helyükre kerültek, most a csomóponti aknák elágazó és elzáró szerelvényeit cserélik. A munkákhoz összesen 12 db, átlagosan 5-6 m2 alapterületű akna helyén kell felbontani az ideiglenes útburkolatot.

Az utcai vízelzárók nagy része már új, ezek jóval megbízhatóbban működnek, így a munka pontosabban tervezhető:

Január 16-án, kedden 8 órától 12 óráig az Ifjúság körút 63. sz. háztól a 97 sz. házig a páratlan oldalon ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a lakók.

Január 16-án, kedden 8 órától 16 óráig és január 17-én, szerdán 8 órától 16 óráig  az Ifjúság körút 1-től 5-ig, a Földes Gábor u. 1-7. között, a Barátság Parkban és az Ifjúság körúti benzinkúton átmeneti víznyomás-csökenésre vagy vízhiányra számíthatnak.

Érintett fogyasztókat értesítették. A lakóknak javasolják, hogy amennyiben lehetséges, január végéig ismét tegyenek félre néhány palack vizet.

A vízelzárások alkalmával meg fog változni az ivóvízáramlás iránya, így a környéken víznyomás ingadozás mellett ivóvíz elszíneződésre lehet számítani.

Az elszíneződést a vízben lévő vas vegyületek okozzák, melyek nem károsak az egészségre, de az ivóvíz háztartási célú felhasználását megnehezítik.

Amennyiben bármilyen problémájuk merülne fel, forduljanak az éjjel nappal hívható diszpécser szolgálathoz a 06 80 20 40 86 telefonszámon.

Az esetleges kellemetlenségekért, és a közlekedés akadályozásáért szíves elnézésüket és türelmüket kéri a vízszolgáltató.

 

Pannon-Víz