Győr+
2018.01.19. 14:00

Szárnyal az ingatlanpiac Győrben

A C.T. amp; PARTNER Ingatlanberuházó Győrben 10 éve meghatározó, tőkeerős szereplője a társasházi projekteknek. Számos társasházi beruházás nyerte el tetszését és bizalmát a vásárlóknak.

Társasházaik emblematikus és különleges épületei Győr városrészeinek, innováció és otthonosság jellemzi őket. A Marcal-tó melletti TÓPART LIGET, Győr-Sziget kapujában a CORNER REZIDENCIA és Marcalváros II-n a SZENT ANNA UDVAR 1. és 2. ÜTEM vonzó karakterével és kiváló minőségével garantálja a vevők elégedettségét.

A siker titkát firtató kérdésre Szabó Cecília tulajdonos azt mondja, a szorgalmas és kitartó munka mellett igyekeznek ellesni a világból a legjobb ötleteket, és azokat továbbgondolva, mindenből a legjobbat szeretnék kihozni.

A következetes minőséghez ragaszkodás mellett a gazdasági környezet is segíti őket. Győr ipara száguld, a beruházások heti rendszerességgel követik egymást, kell az új munkaerő. A biztos megélhetés, a kultúra és sport nyújtotta lehetőségek miatt élhető Győr, az ország egyéb részeiből vonzza az embereket, sokan költöznek a városba, lakni kell, az ingatlanok iránt továbbra is nagy a kereslet.

Élő József építész-tervező, a C.T. amp; PARTNER Ingatlanberuházó több épülettervének megalkotója úgy fogalmaz, a huszonegyedik század igényeinek és elvárásainak megfelelő lakókörnyezet kialakítása a cél, amikor tervezőasztalhoz, vagy inkább számítógép elé ülnek. „Jól élhető otthonok legyenek, a modern győri városi élet igényeihez igazodva. A lakás fenntartható legyen, vagyis alacsony rezsivel működjön. Legyenek zöld területek, beleértve a környezetet és az elengedhetetlen kerékpártárolókat is” – fogalmazza meg a 21. század igényeit Élő József.

A minőséghez elengedhetetlen az osztályon felüli építőanyag. A C.T. amp; PARTNER Ingatlanberuházó évek óta kiváló partneri kapcsolatban van Európa legnagyobb nyílászáró-gyártójának győri képviseletével, az Internorm Stúdióval. „Egy minőségi beruházó minőségi építőanyagot keresett, így találtunk egymásra” – mondja Kardos Kitti, az Internorm Stúdió ügyvezetője.

„Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk Győr fejlődésének, hogy fejlesztéseinkkel hozzájárulhatunk az egyes városrészek modern és vonzó arculatának alakításához” – zárja gondolatait Szabó Cecília tulajdonos. (x)