Győr+
2018.01.22. 10:21

Minden, ami egy esküvőhöz kell, Győrben

A 24. Esküvői Kiállítást hétvégén rendezték meg Győrben, a Zichy-palotában, ahol a házasulandók megtalálhattak mindent, amire szükségük lehet a nagy napon.

A kétnapos rendezvény, melynek egyik célja a város hivatalos házasságkötő termének megnyitása volt, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében valósult meg. Rengeteg ötlettel gazdagodhattak, s akár kedvezményekhez is juthattak azok a párok, akik ellátogattak a kiállításra, ahol többek között egy szépségszigeten ismerkedhettek meg az idei haj- és sminktrendekkel – természetesen ingyen –, de esküvőhelyszínekről, dekorációkról, ceremóniamesterekről, zenészekről, ételekről, tortákról, fotósokról és videósokról éppúgy tájékozódhattak, mint gyűrűkről és menyasszonyi ruhakölteményekről.

Akiknek pontos elképzelésük volt, azok akár le is foglalhatták a számukra megfelelő szolgáltatásokat, ám az sem jelentett problémát, ha még csak az esküvő gondolata fogalmazódott meg a párban, hiszen a Zichy-palota kiállítótermei biztos, hogy inspirációval szolgáltak mindenkinek.

A kiállítók nagyon készségesek voltak, s igyekeztek mindenben a hozzájuk érkezők segítségére lenni, így nem maradhatott el a házasulandók tájékoztatása, sőt, egy e-mail címes regisztrációval árajánlatot, vagy bővebb információt is kaphattak. Ha a helyszínen nem sikerült dönteniük, a jegyesek összegyűjthették a prospektusokat is, hogy otthon, kettesben újra átnézhessék őket, és kiválasszák a legmegfelelőbb helyszínt, fotóst a nagy naphoz.

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor