Győr+
2018.02.07. 21:02

Keresik a győri késes rablót – fotók, videó!

Városszerte sok rendőrrel találkozhattak szerda este a győriek. Egy Belvárosban elkövett vagyon elleni bűncselekmény elkövetőjét keresik.

15:15:

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleményt adott ki az esettel kapcsolatban:

Egy ismeretlen férfi késsel fenyegetőzve rabolt ki egy belvárosi boltot Győrben. Az elkövetőről és a bűncselekményről a rendőrség kamerafelvétellel rendelkezik.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 08010/482/2018. bűnügyi számon felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy ismeretlen férfi ellen. A férfi 2018. február 7-én 19 óra 35 perc és 19 óra 45 perc között egy késsel fenyegetőzve a bevétel átadására szólította fel a bolt munkatársát.

Az elkövetőről a rendőrség kamerafelvétellel rendelkezik.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövető kilétével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik – névtelensége megőrzése mellett – hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

06:40:

Információink szerint a rablás az Árpád út egyik kis élelmiszerboltjában történt szerda este, nyitvatartási időben.

21:45:

Úgy tudjuk a bűncselekmény nem sokkal este 8 óra előtt történt. A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi az elkövetőt, aki információnk szerint egy belvárosi kisboltot rabolt ki. A boltban egyedül tartózkodó eladót vélhetően késsel kényszerítette a bevétel átadására.

A rendőrség további tájékoztatást ígért, amelyre a későbbiekben kerül majd sor.

Korábban írtuk:

A város több helyszínén is felbukkantak és felbukkanhatnak ma este rendőrök. Egy Belvárosban elkövetett vagyon elleni bűncselekménnyel kapcsolatban folyik a rendőri intézkedés, nagy erőkkel keresik az elkövetőt – ezt a rendőrség is megerősítte.

Információink szerint késsel elkövetett rablásról lehet szó.