Győr+
2018.02.08. 11:51

Meghalt a mellkason szúrt férfi – frissítve

Egy győri üzem telephelyén alakult ki szóváltás két férfi között, amelynek során egyikük egy késsel megszúrta vitapartnerét.

Az E.ON újabb közleményt adott ki:

„Mélyen gyászoljuk mindenki által szeretett és megbecsült kollégánkat. Együttérzünk feleségével, gyermekeivel, családjával és közvetlen munkatársaival. Ezekben a nehéz órákban a család mellett állunk és megadunk minden tőlünk telhető anyagi és erkölcsi segítséget és támogatást számukra.” – mondta Dr. Eric Depluet elnök-vezérigazgató.

9:30:

Meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt – közölte a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója. Oláh Attila elmondta, hogy a férfi hat órán át tartó életmentő műtéten esett át. A szúrások a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták.

Az E.ON közleménye:

“A mai napon sajnálatos tragédia történt az E.ON győri telephelyén, melynek következtében egyik munkatársunk életét vesztette, egy másik pedig életveszélyesen megsérült.

Jelenleg zajlik az ügy részletes hatósági kivizsgálása, melyhez minden szükséges segítséget megadunk, és együttműködünk a rendőrséggel. A vizsgálat lezárásáig nem nyilatkozunk, kérjük a sajtó szíves megértését.

Megrendülten állunk a történtek előtt, ehhez hasonló tragédia még nem történt vállalatunk életében. Együttérzünk az érintett családtagokkal, és bízunk benne, hogy sérült kollégánk mielőbb felépül.”

Friss:

Oláh Attila a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatójának tájékoztatása szerint a férfit összesen 8 késszúrés érte. Hat órás életmentő műtéten van túl, állapota jelenleg is életveszélyes.

Úgy tudjuk, a 43 éves férfinek a felesége is az áramszolgáltató dolgozója, családos emberről van szó. Sajnos még mindig életveszélyes állapotban van.

Információink szerint az E.ON telephelyén megszúrt férfit életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították a mentők, ahol azonnal megműtötték. Úgy tudjuk sok vért vesztett és testét több szúrás is érte: a hasán, a mellkasán, a lapockáján, a karján és a tüdején is érték szúrások.

Korábbban írtuk:

A rendőrségre február 8-án 7 óra 43 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy üzem telephelyén verekedés történt, amelynek során egy férfit késsel megszúrtak.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 43 és egy 54 éves férfi – munkahelyi konfliktusuk miatt – összeverekedett. A dulakodás során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, majd ezt követően – eddig tisztázatlan körülmények között – kiesett az iroda ablakán és életét vesztette.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – adta hírül a police.hu.