Győr+
2018.02.15. 11:14

Kara Ákos és Simon Róbert Balázs a két győri körzet jelöltje

Országgyűlési képviselőként érkeztek, országgyűlési képviselő-jelöltként tartottak sajtótájékoztatót Kara Ákos és Simon Róbert Balázs, akik bejelentették, ismét indulnak a választáson a Fidesz-KDNP jelöltjeként, s kérik a győriek és Győr környékiek bizalmát.

Kara Ákos a 2-es körzetben méretteti meg magát, s úgy fogalmazott, fontos eredményeket értek el az itt élő emberekkel és polgármesterekkel. Megvédeni Magyarország biztonságát, hazánk ne legyen bevándorló ország és folytatni a fejlesztéseket a Modern város program keretében, amely Győrnek 15-20 évre keretet jelent – fogalmazott Kara Ákos, aki a fejlesztések közül külön is kiemelte az új mentőállomást, a kórházi parkolót, az út- és kerékpárút fejlesztéseket, valamint az új Mosoni-Duna hidat.

 

Kara Ákos


Biztonság és gyarapodás – fogalmazott az 1-es körzetben ismét induló Simon Róbert Balázs. – A biztonságra utal a Nekünk Magyarország az első, amely a képviselőjelölt szórólapjain szerepel. A gyarapodást pedig a GDP 4 százalékos növekedése teszi lehetővé. Ha a gazdaság jól teljesít, abból lehet béreket emelni, beruházásokat indítani – fogalmazott.

 

Simon Róbert Balázs

 

A Modern városok programból hármat emelt ki: a tervezett új Mosoni-Duna hidat, a Győri Nemzeti Színház felújítását, valamint a strandfürdő fejlesztését.

 

 

A csütörtöki sajtótájékoztatón elmondták azt is, hétfőtől megkezdik a támogató aláírások gyűjtését. Aktivistáik egyebek mellett a Baross úti Csónakos szobornál, a vidéki autóbusz-pályaudvaron, a vásárcsarnoknál és a lakótelepeken várják szimpatizánsaik támogatását.

 

 

 

Gy. P.
Fotó: O. Jakócs Péter