Győr+
2018.02.23. 14:31

Boldogok és szerelmesek: Betti és Ricsi mehet a második nászútra

„Az első nászutunkat dunyhákba bújva, külön ágyban töltöttük Gárdonyban. Egy kedves ismerősünktől kaptuk nászajándékba, hogy eltölthetünk öt napot egy hangulatos kis házikóban. Az időjárás azonban közbeszólt, ugyanis végig szakadt az eső és nagyon hideg volt. De élveztük így is!”

Árulta el Balláné Bálint Bernadett és Balla Richárd, akik megnyerték a Mi adjuk a második nászutat játékunk főnyereményét.

 

 

A fiatal pár sok győrinek ismerős lehet, hiszen a színjátszás világában töltik mindennapjaikat. A kisiskolás kortól egészen egyetemistákig tanítanak és tartanak órákat, emellett színházi nevelést is folytatnak több iskolában.

„Emlékszem arra az első kis esőcseppre, ami szétloccsant az autó szélvédőjén, pont amikor mentünk az esküvői fotózásra, onnantól kezdve végig szakadt eső” – folytatta Betti. Ricsi elmondta, hogy tizenegy éve ismerték meg egymást. „Egy színészképzőben osztálytársak lettünk és nagyon hamar kialakult köztünk a kölcsönös szimpátia. Két-három hét után szinte már egy pár lettünk és ez azóta is tart”. Betti és Ricsi négy éve mondták ki a boldogító igent. A 100 fős lakodalom nagyon jól sikerült a rossz idő ellenére. „A fotózás miatt kicsit szomorúak voltunk, de ez hamar elmúlt és nagyon jól sikerült az egész esküvő” – tette hozzá Betti.

 

 

Ricsi mosolyogva mesélte, hogy próbálták tudatosan felépíteni a szavazást. „Kialakítottunk egy stratégiát. Először én osztottam meg az idővonalamon a képet. Később aztán Betti is megosztotta, majd kértük az ismerőseinket, diákjainkat, hogy segítsenek egy-egy lájkkal, megosztással.”

 

 

Bettiék a Facebookon közel 500 szavazatot szereztek. „Először csak egy-két szelvény érkezett, aztán egy hét múlva már több százat kaptunk ismerőseinktől, rokonainktól” – árulták el, akik összesen 365 szelvényt juttattak el szerkesztőségünknek, így összesen 1.590 vokssal ők mehetnek Dunakilitibe a második nászutukra!

 

 

rl
fotók: Marcali Gábor