Győr+
2018.03.02. 14:32

Prémiumkategória a társasházakban is: töretlenül sikeres az Internorm

Az építészet éppen olyan sokszínű, mint az emberek, akik a házakban élnek. Azonban nemcsak az építési mód határozza meg egy ház stílusát, hanem az ablakok és ajtók is jelentősen kihangsúlyozzák egy ház karakterét – vallják az Internorm szakemberei.

A Győrben is bemutatóteremmel rendelkező családi céget 85 éve alapították Ausztriában, s mára az egyszemélyes lakatosműhelyből a legnagyobb nemzetközi ablakmárkává fejlődött. A vállalat számára az innovációs erő és a hagyományok tisztelete határozza meg a jövőt mutató utat az ajtó- és ablakgyártásban.

 

 

A prémiumkategóriás ajtókat, ablakokat egy belvárosi bemutatóteremben ismerhetik meg az érdeklődők. Kardos Kitti, a győri Internorm Stúdió Kft. tulajdonosa elmondta, bemutatótermük öt éve működik, s évről évre a legjobb kereskedésnek járó díjat érdemlik ki csapatukkal. „Örömmel tölt el bennünket, hogy a legmagasabb eladási darabszámok mellett ügyfél-elégedettségi mérőszámaink is kimagaslottak az országos mezőnyből. Bízunk benne, hogy megalakulásunk óta töretlen sikereink folytatódnak, ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy vásárlóink maradéktalanul elragadtatottak legyenek, és valamennyi ügyfelünket hozzásegíthessük, hogy annál is jobb házuk legyen, mint amit megálmodtak maguknak.”

Beszélt arról is, hogy nagy előrelépés volt számukra a magyar piacon, hogy vannak olyan beruházók, akik társasházi szinten is nyitottá váltak a magas minőségű nyílászárókra. „Nekik fontos a környezettudatosság és az energiahatékonyság, így a mi termékeink is társasházas projektek részei lehetnek, ezáltal egyre többek számára elérhetőek az innovatív nyílászáróink” – hangsúlyozta Kardos Kitti, utalva ezzel többek között a CT Partner beruházásában, a Marcal-tó partján elkészült Tópart Liget társasházra. A társaság jelenleg Győr-Sziget kapujában a Corner Rezidenciát, Marcalváros II-n két különleges társasházat két ütemben, a Szent Anna Udvart, összesen 130 lakással és több üzlettel épít az Internorm Stúdió Kft.-vel partnerségben, hiszen a korszerű, energiahatékony és gazdaságosan fenntartható társasházak alapelemei a jó minőségű nyílászárók, az Internorm valamennyi terméke megkapta a passzívház minősítést.

Az Internorm-ablakokkal és -ajtókkal megvalósíthatja otthonával kapcsolatos egyedi elképzeléseit is.

(x)

 

Látogasson el a belvárosi bemutatóterembe, ahol személyre szabott tanácsadással segítik kiválasztani a szakemberek iránymutató termékeik közül az önnek leginkább megfelelőt!

 

Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 17/A

Telefon: 36-30/411-3904

E-mail: [email protected]