Győr+
2018.03.11. 16:00

II. Verselj Győr! –Töltse fel lelkét költészettel!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét versekbe borul a város a költészet világnapján. Csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez!

Akinek sikerült begyűjtenie egy-egy költeményt a város valamely pontján 2017-ben, annak biztosan emlékezetes maradt az „I. Verselj Győr!”. Ám annak sem kell elszomorodnia, aki elől tavaly elkapkodták a színes szalaggal átkötött verses cetliket, hiszen idén sem marad el ez a nagyszerű kezdeményezés. Március 21-én újra piros masnis versek ékesítik majd a győri fákat, oszlopokat, kerítéseket, így bárki bezsebelhet egyet, aki nyitott szemmel járja a barokk utcákat. Aki elég figyelmes és szerencsés, hazavihet egy-egy lapot, s feltöltheti a lelkét költészettel.

Ha Ön is szeretne részt venni a kezdeményezésben, küldje el kedvenc versét vagy idézetét a saját nevével és a szerző megnevezésével együtt a [email protected] címre március 19-ig, hogy valaki éppen az Ön által beküldött versből töltekezhessen március 21-én! Szóljon a költészet napja az olvasásról a mi városunkban is! Verselj Győr újra!

Az eseményről a Facebookon is tájékozódhat!

 

Kép: Pötyi Bohóc