Győr+
2018.03.12. 15:28

Biztonság, gyarapodás, fejlesztés

Hármas tétje van az áprilisi választásoknak, a biztonságról, a gyarapodásról és a fejlesztésekről dönthetnek a szavazók, kevesebb, mint egy hónap múlva.

Ezt mondta hétfői sajtótájékoztatóján Győr egyik országgyűlési képviselője. Simon Róbert Balázs bejelentette, ha a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogatják az emberek, akkor Magyarország biztonságos ország marad, folytatódnak a gyarapodást biztosító béremelések és a fejlesztések is. „Túl vagyok az 1000. személyes találkozáson a választópolgárokkal és nagyon biztató az, amit folyamatosan tapasztalok” – emelte ki Simon Róbert Balázs. „Az emberek szívesen kérdeznek és mondják el, mit szeretnének, hogy megvalósuljon a következő években, én pedig megerősítem nekik, ha a Fidesz-KDNP jelöltjeire adják a voksukat, folytatódhatnak a kedvező folyamatok idehaza” – tette hozzá a képviselő.

Simon Róbert Balázs (Fidesz-KDNP) sajtótájékoztatót tart

Jelenleg biztonságos az ország, azt szeretnénk, ha az is maradna, szinte minden területen nőttek a bérek, ezt is folytatjuk a jövőben, illetve rég nem látott fejlesztések zajlottak vagy indultak el, ezeket is szeretnénk befejezni a következő években” – emelte ki a politikus. „Győrben is óriási változást és fejlesztéseket hoz a Modern Városok Program, több, mint egy tucat milliárdos projekt valósul meg 2022 – 2024-ig, néhány program előkészítésével kifejezetten jól állunk” – tette hozzá a képviselő. „Kiemelném, hogy szerdán, Szijjártó Péter miniszter úrral, Kara Ákos képviselőtársammal és Borkai Zsolt polgármesterrel közösen átadjuk az elkészült keleti elkerülőt, ami hatalmas segítség lesz a közlekedők számára” – hangsúlyozta.

Aláírásgyűjtés a Baross úton

Április nyolcadikával kapcsolatban a képviselő kiemelte, bízik benne, hogy a négy évvel ezelőttihez hasonlóan 60% körüli lesz a részvétel és abban is, hogy a választópolgárok szavazatai alapján folytathatja a közös munkát Kara Ákos országgyűlési képviselővel és Borkai Zsolttal, Győr polgármesterével.

 

ZKA

Fotó: O. Jakócs Péter