Győr+
2018.03.30. 09:31

A városrészhez igazodik a Szent Anna Sziget Társasház koncepciója

Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, lakások épülnek a volt Olajgyár eddig parlagon álló területére. A Szent Anna Sziget Társasházat különleges projektként kezeli az építtető C.T. amp; Partner, melynek ügyvezetője, dr. Szabó Ákos több részletet is elárult lapunknak a beruházásról.

„A Szent Anna Udvar I. és II. projektek sikerei és vevői elégedettsége ösztönzést adtak arra, hogy megvalósítsuk a harmadik Szent Anna Társasházat. Minden visszajelzést és ötletet megfontoltunk, amit a vevőinktől kaptunk. Az építész szakma XXI. századi trendjei és a vevői igények mentén terveztük meg a legújabb, és igazán különleges társasházunkat. Olyan városrészt választottunk, amely Győr Belvárosának, egyetemi városrészének és a Duna-Rábca zöldövezeti részének arany háromszögébe esik” – mondta el dr. Szabó Ákos.

A Szent Anna Sziget Társasház a Bercsényi liget mellett, a volt Olajgyár üresen álló telkére épül. Ugyanaz a kiváló minőség, magas műszaki tartalom jellemzi, mint a Szent Anna Udvar társasházait, de a koncepciót a városrész arculatához alakították, a megjelenést, a dizájnt újragondolták.

„Győr-Sziget városrész sajátosságai miatt az épületben nem lesznek földszinti lakások, ott 75 darab zárt és 40 darab kültéri parkolót alakítottunk ki. Az emeleti szinteken privát és közös használatú tárolók biztosítják a kényelmet, növelik a lakások használati értékét. A négyemeletes, dupla lifttel rendelkező épületben 107 lakás kapott helyet, garzonoktól a nagyméretű penthouse jellegű otthonokig. Választhatóak kisebb vagy nagyobb erkéllyel. Külső megjelenésében is különleges élményt nyújt a zöldhomlokzat és egy gabion rendszerű falazat. Napelemekkel rendelkezik a társasház, ami az energiahatékonyságot és a kedvező fenntarthatóságot erősíti” – árulta el az ügyvezető. Az építkezés 2018 közepén kezdődik, és 2019 év végén készül el.

Az elmúlt év rendhagyó volt a C.T. amp; Partner életében: megjelent ugyanis az igény, hogy a megszokott minőséget és szolgáltatási kultúrát képviselve – a cég ingatlanközvetítőként is színre lépjen. Így kelt életre a legújabb üzletág IC Partner Ingatlanirodával, amely Győr egyik legfiatalabb, de máris népszerű ingatlanirodája.

A cég a saját társasházai mellett több ingatlanberuházó projektjeit is értékesíti, ahonnan megállíthatatlan a bővülés a használt ingatlanok és az albérleti piac irányába. Az IC Partner Ingatlaniroda az érdeklődőket tapasztalt munkatársakkal és teljes körű szolgáltatással várja, kezdve az ingatlanok, telkek felkutatásától a tanácsadáson át a hitelügyintézésig.

A cél változatlan: elkötelezetten kiszolgálni az ügyfeleket, akik elégedettsége továbbra is a helyi ingatlanpiac elitjében tartja a céget. (x)

www.icgyor.ingatlan.hu
+36-30/201- 7060, +36-30/201- 7006