Győr+
2018.04.07. 11:30

Család, sport és egészség – Fotókkal

A szemerkélő eső ellenére rengetegen kilátogattak a Barátság sportparkba szombat délelőtt, ahol egész nap sport- és családi napot tartanak.

 

A csöpögő eső ellenére rengetegen kilátogattak a Barátság sportparkba szombat délelőtt, ahol egész nap sport és családi napot tartanak.

 

Kilencedik alkalommal szervezik meg a Tavaszi Családi Sport- és Egészségnapot Győrben a Barátság Sportparkban. Az egészen apró, totyogó korosztálytól az idősebb generáció tagjai is képviselik magukat a sportnapon, aminek megnyitóját követően Béres Alexandra először az ovifocisoknak tartott egy gyors bemelegítő tornát, majd a hölgyeké lett a főszerep, akik aerobikkal indították a szombat délelőttöt.

 

 

Óvódás foci, ügyességi vetélkedő, családi hétpróba, vívás, fittnesz, zumba és rengetek sport és szabadidős program közül lehet válogatni. A rendezvény egészen 15 óráig várja az érdeklődőket.

A megnyitó ünnepségen Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő elmondta, hogy mindig nagy öröm számára, ha ennyi lelkes fiatalt lát együtt mozogni, egészen az óvódás korosztálytól már. „Győr a sportéletben mindig is élen járt, nem csak a profi, hanem a tömegsportban is, mutatja ezt a mostani sportnap is” – mondta el.

 

 

Radnóti Ákos alpolgármester kiemelte, hogy az elmúlt években folyamatosan fejlesztik a Barátság Sportparkot, tavaly átadták a szabadtéri fitneszrészt, míg a következő hetekben elkészül egy olyan játszótér, ami kifejezetten mozgáskorlátozottak számára nyújt kikapcsolódást.

 

 

A család és sportnapra érdemes kilátogatni, hiszen mindenki megtalálja a neki való kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget.

 

Győr+
Fotó: Marcali Gábor